En Sıcak Konular

'CHP'nin alkışa ihtiyacı var'

13 Nisan 2015 15:09 tsi
'CHP'nin alkışa ihtiyacı var' Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır: "CHP'nin alkışa ihtiyacı var. Onun için alkışlatıyorlar kendilerini, kendilerine"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Türkiye ya ileriye gidecek ya da frene basıp belki de daha sonra geriye gidecek. 7 Haziran seçimleri bunun kararlaştırılacağı çok önemli bir nokta" dedi.

Bozkır, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında, seçim kampanyasına Bayrampaşa'da başladığından ve Bayrampaşa'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Genel seçimlerin önemine değinen Bozkır, "Devletlerin tarihlerinde birçok seçimler ve önemli günler olur ama 7 Haziran, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktasıdır. Türkiye ya ileriye gidecek ya da frene basıp belki de daha sonra geriye gidecek. 7 Haziran seçimleri bunun kararlaştırılacağı çok önemli bir nokta" diye konuştu.

Türkiye'nin ekonomi ve gelişme göstergelerine ilişkin sorular yönelten Bozkır, şöyle devam etti:

"Türkiye acaba 4 trilyon dolar milli gelire mi gidecek, Türkiye kişi başına 25 bin dolar milli gelire mi gidecek, Türkiye 500 milyar dolar ihracata mı gidecek, Türkiye, tüm Türk vatandaşlarının etnik kimliğine bakılmaksızın, dini inançlarına bakılmaksızın, yaşam biçimine bakılmaksızın, bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olduğu bir Türkiye'ye mi gidecek, Türkiye'de öteki kavramı ortadan kalkacak mı, Türkiye, dünyada en büyük 10 ekonomi arasına girecek mi, Türkiye AB'de 22 AB üyesi ülkeden daha iyi ekonomik şartlara sahip olacak mı? Tüm soruların yanıtları 7 Haziran'da."

Bozkır, bugün başlayan seçim kampanyasının, tarihi bir kampanyanın başlangıcı olduğunu vurguladı.

Kendilerine düşenin çok çalışmak olduğunu belirten Bozkır, "Bize düşen, bizden beklenen, terimizin son damlasına kadar, akşam yattığımızda, akıttığımızdan emin olmak. Ertesi sabah kalktığımızda da yine dinç kalkarak, 'Bugün acaba partime nasıl hizmet edeceğim, ülkeme nasıl bir katkı sağlayacağım.' Bundan ibaret bir 60 gün geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

- "CHP'nin alkışa ihtiyacı var"

Bakan Volkan Bozkır, seçimlerde kullanılan her bir oyun önemli olduğunu söyledi.

Bir oyun, yüzde bir artışın, Türkiye'deki dengeleri değiştirebilecek önem arz ettiğini vurgulayan Bozkır, "Onun için kapı kapı dolaşacağız. Kadınlarımız her zaman yaptıklarını, daha çok yapacaklar. Sizlere her zaman güvendik. Bundan sonra daha çok güveniyoruz. Sizler sayesinde Türkiye ve AK Parti bugünlere geldi" dedi.

Konuşmasının ardından dinleyicilerin alkışlaması üzerine Bozkır, şöyle devam etti:

"Çok da fazla alkışlamayın. Sonra burayı CHP seçim merkezi zannederler, gelirler. Biliyorsunuz, bir Amerikalı kampanyacı tuttu. Amerikalı ne anlasın Türkiye'den. Ya demiş, 'Bir alkışlatın'. CHP'nin alkışa ihtiyacı var. Onun için alkışlatıyorlar kendilerini, kendilerine ama dün Sayın Başbakanımız çok güzel dedi, '13 senedir dünya bizi alkışlıyor. Siz daha yeni alkışlamaya karar verdiniz."

Bakan Bozkır, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Milletvekili adayı Süleyman Enes Kılıç ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ile Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.

Bozkır ve beraberindekiler daha sonra, Atışalanı ve Demirkapı caddelerindeki esnafı ziyaret etti, vatandaşlara karanfil verdi.

Bozkır, Demirkapı Caddesi'nden ayrılırken, polis ile bir sürücü arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

AA



Bu haber 593 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,294 µs