En Sıcak Konular

İngiltere'de kraliyet bebeği heyecanı

10 Nisan 2015 12:31 tsi
İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ikinci çocuklarının, nisan ayının ikinci yarısında dünyaya gelmesi bekleniyor.

İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Kate'in ikinci çocuklarının, nisan ayının ikinci yarısında dünyaya gelmesi bekleniyor.
 
Kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi olacak bebeğin cinsiyeti bilinmiyor. Bebeğin, ağabeyi Prens George'un da doğduğu Londra'daki St. Mary's Hastanesinde dünyaya gelmesi öngörülüyor.
 
İngiliz basını, helikopter pilotu olarak eğitim alan Cambridge Dükü William'ın, doğum nedeniyle gelecek birkaç hafta boyunca eğitimini Londra'ya yakın mesafede sürdüreceğini yazdı. Bebeğin doğumunun, önce çiftin resmi konutu olan Kensington Sarayı'nın resmi Twitter adresinden duyurulması bekleniyor. Doğum haberi, daha sonra geleneksel olarak Buckingham Sarayı'nın önüne asılacak.
 
Daha önce Prens Georgu'un doğumunda olduğu gibi ikinci bebeğin cinsiyeti ve adıyla ilgili iddia oyunlarının oynanması öngörülüyor. Çok sayıda basın mensubunun, kraliyet bebeğinin ilk fotoğrafını çekmek için günler öncesinden hastanenin önünde kamp kurması bekleniyor. 
 
William ile Kate'in ilk çocukları, 22 Temmuz 2013'te dünyaya gelmiş ve bebeğe "George Alexander Louis" ismi verilmişti. Çift, 2011 yılında Westminster Katedrali'nde düzenlenen görkemli bir törenle evlenmişti.

aa


Bu haber 482 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,508 µs