En Sıcak Konular

Hiçbiri aday olacak parti bulamadı

8 Nisan 2015 11:18 tsi
17 Aralık polis-yargı darbesinden sonra gerçek yüzü ortaya çıkan, beddua görüntülerinin yayınlanmasıyla halkın gözünden düşen Paralel Suç Örgütü siyasette de yalnız bırakıldı.

AK Parti'ye ve muhalefete sızma girişimleri hüsranla sonuçlanan Paralel Suç Örgütü iyice çöktü. 17 Aralık polis-yargı darbesinden sonra gerçek yüzü ortaya çıkan, beddua görüntülerinin yayınlanmasıyla halkın gözünden düşen Paralel Suç Örgütü siyasette de yalnız bırakıldı. Paralel yapıya yakınlığı ile bilinen ünlü polisler, İdris Bal gibi milletvekilleri, Hakan Şükür gibi futbolcular aday olacak parti bile bulamadı. Bağımsız aday olan Paralel yapı üyelerinin şimdiden çok komik oylar alarak rezil olacakları konuşuluyor. AK Parti seçmeninin verdiği oyu Paralel yapının oyu zanneden bu isimlerin AK Parti seçmeninin desteği olmadan kaç oy alacakları şimdiden merak ediliyor.
 
YILMAZER 1. BÖLGE'DE
 
Paralel yapı operasyonu kapsamında tutuklanan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Nazmi Ardıç Ankara 1. Bölge'den aday.
 
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amiri olan Başkomiser Mehmet Akif Üner de İstanbul 2. Bölge'den bağımsız vekil adaylığını açıkladı.

Eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer de İstanbul 1. Bölge'den bağımsız milletvekilliği başvurusu yaptı. İstanbul Mali Şube eski Müdürü Yakub Saygılı da İstanbul 2. Bölge'den vekil adaylığını açıkladı.
 
Avukat Murat Erdoğan müvekkili Saygılı'nın adaylığını Twitter'dan "Müvekkilim tam bağımsız Türkiye için İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayıdır" ifadeleriyle duyurdu.
 Yurt Atayün Ankara 2. Bölge'den bağımsız milletvekilliği adaylığı için müracaat etti.
 
HAKAN ŞÜKÜR 3. BÖLGE'DEN
 
17 Aralık Darbe operasyonundan sonra AK Parti'den istifa eden ve bağımsız Milletvekili olan Hakan Şükür İstanbul 3. Bölge'den bağımsız milletvekili adayı oldu. Mecliste tablette maç izlemekten başka hiçbir şey yapmayan Hakan Şükür'ün bağımsız adaylığı "hangi yüzle tekrar milletvekili olmak istiyorsun" yorumlarına yolaçtı.

AK Parti'ye sızma girişimleri deşifre olan ve muhalefetten yüz bulamayan Paralelcilerin siyasette karşılıklarının ne olduğu bağımsız adaylıkları ile şimdi daha iyi anlaşılacak. Herkes 7 Haziran seçim sonuçlarını merakla bekliyor.

Sabah


Bu haber 565 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,732 µs