En Sıcak Konular

CHP'de Ensar Öğüt depremi

7 Nisan 2015 16:30 tsi
CHP Ardahan milletvekili aday listesi ortalığı karıştırdı. CHP Ardahan Merkez İlçe Yönetimi, Ensar Öğüt'ün Ardahan'dan yeniden aday gösterilmesine tepki gösterdi.

CHP Ardahan aday listesi açıklandı, parti teşkilatı karıştı. CHP Ardahan Merkez İlçe Yönetimi, Milletvekili Ensar Öğüt'ün Ardahan'dan yeniden aday gösterilmesine tepki göstererek görevlerinden istifa etti.

CHP Ardahan Merkez İlçe Başkanı Nehir Ziya Alpaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, partide aşamadıkları bazı sıkıntıların oluştuğunu bu nedenle görevlerinden istifa ettiklerini söyledi.

Merkez ilçe yönetiminde bulunanların da kendisinden kısa süre önce istifa ettiğini vurgulayan Alpaslan, "Yönetimin tamamı istifa ettiği için merkez ilçe yönetimi doğrudan düştü. Bu nedenle ben de dava arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Çünkü bazı sıkıntılar vardı, onları aşamadık. Bu nedenle bugün istifa ettik" diye konuştu.

Alpaslan, partilerine hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirterek, "Biz yine CHP'liyiz. Kaldığımız yerden çalışmamıza devam edeceğiz. Partimiz için, CHP için burada olacağız" dedi.

Yönetimden istifa eden 4'ü yedek 11 üyeden Mehmet Özdemir ise "Mevcut milletvekili Ensar Öğüt yeniden Ardahan'dan aday olarak gösterildiği için biz buna tepki olarak bugün görevimizden istifa ettik" ifadesini kullandı.

Parti teşkilatının muhatap alınmadığını ve milletvekili adayının direkt Ankara'dan atandığını bildiren Özdemir, "Bu durum merkezin, yönetimi, örgütü kaale almadığını gösteriyor. Biz de bunu gördüğümüz için mevcut adaya tepkimizden dolayı istifa ediyoruz. 7 asıl, 4 yedek üye olarak istifa ettik" şeklinde konuştu.

Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,119 µs