En Sıcak Konular

'Selam kumpasını önce MOSSAD’dan duydum'

7 Nisan 2015 09:21 tsi
'Selam kumpasını önce MOSSAD’dan duydum' Selam örgütü kapsamında Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) TIR’larının durdurulmasına dair başlatılan soruşturmanın detayları belli oldu.

Selam kumpası kapsamında müşteki mağdur sıfatıyla Başsavcıvekili İrfan Fidan’a ifade veren İHH insani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, paralel yapının kurguladığı kumpasın arkasında İsrail olduğunu söyledi.

Selam soruşturması kapsamında ifade veren Yıldırım, Türkiye’den önce İsrail İstihbarat örgütünden Selam soruşturmasını duyduğunu söyledi. Mavi Marmara saldırısından sonra gözaltına alındığı İsrail’de dokuz kez sorgulandığını, sorguda Türkiye’den de birilerinin olduğunu anlatan Yıldırım; Mavi Marmara olayını İran ile bağlantılamak istediklerini bunun için de Erdoğan’ın İran ile ilişkili olduğunu ifade ettiklerini söyledi.

MOSSAD ajanları söyledi

MOSSAD ajanlarının sorgular sırasında sık sık Hakan Fidan ve İran ile ilgili sorular yönelttiklerini kaydeden Yıldırım, İsraillilerin “Selam örgütünü tanıyor musun ve bağlantın var mı” diye soru sorduklarını, bu konu üzerinde çok durduklarını söyledi. Yıldırım, saldırı sırasında İsraillilerin kendisini ve bir kaç kişiyi “sizi Türkiye’de öldüreceğiz” diye tehdit ettiklerini, ifade eden Yıldırım, sorguda Türkiye’den tercümanlar olduğunu da anlattı. Bülent Yıldırım; kendisine ısrarla Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad ile Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah hakkında sorular sorduklarını özellikle Erdoğan’ı, İran cumhurbaşkanı ile toplantılarını ve bu toplantıların içeriğini, periyodik olarak ne kadar zamanda bir araya geldiklerini sorduklarını anlattı.

Star


Bu haber 761 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,757 µs