En Sıcak Konular

Niran Ünsal: CHP ve MHP neredeydi?

7 Nisan 2015 09:19 tsi
Şarkıcı Niran Ünsal, "8 aydır sıcak savaşın içinde tek başıma savaşıyorum. Neredeydi CHP ve MHP? Bir tane destek tweeti bile atmıyorlar" dedi.

A Haber'de Sevilay Yükselir moderatörlüğünde ekranlara gelen “Yüzde Yüz Siyaset” programında bu hafta sıcak gündemdeki konular ele alındı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu ve Besteci-Yorumcu ve Yapımcı Niran Ünsal'ın konuk olduğu programda Ünsal, gündeme ve 'kara liste'ye neden alındığına dair çarpıcı açıklamalar yaptı:

"BİR KISIM MEDYA ŞİDDETİN ÜZERİNE BENZİN DÖKÜYOR"

İstanbul'daki terör saldırıları kaos oluşturmak amacıyla planlanmış. Kimin planladığını bilemem. Medyanın sanal, işitsel ve görsel basının da teröre destek veriyorlar. Yapılan haberler, atılan manşetler, yayınlanan fotoğraflar şiddeti körüklercesine, üstüne benzin dökercesine. Birçok major kanalın terör tarafından bakıyor olması hoş değil.

"AHMET KAYA ŞARKISI OKUDUM DİYE PARTİLER TEHDİT ETTİ"

2003 yılında Kral Tv'de yasaklı olduğum dönemde Ahmet Kaya şarkısı okudum. Ahmet Kaya albümünde yer alabilmek için kendimi paraladım. Gülten Kaya bunu çok iyi bilir bu süreci. Ahmet Kaya, protest müziğin önemli bir yorumcusudur. Kıymetli bir sanatçı ağabeyimdir. Bu ülkeden sürgün edilen bir adamdır. Birçok kanalda yayınlanmamasına rağmen o albüm 1 milyon 850 bin sattı. Bu gerçek başarıdır. O şarkıyı söyledikten sonra vatan haini, PKK'lı ilan edildim. Sahne arkasında bazı partilerce ölümle tehdit edildim. Ama yine de final şarkım hep "Kafama sıkar giderim" oldu.

"8 AYDIR SAVAŞIYORUM, NEREDE CHP VE MHP?"

Söylediğim şarkılar ve kliplerim hiçbir zaman pornografi ve şiddetle bezenmedi. Şu anda klipler yataklarından çıkmıyor. Tüm kliplerde kadınlar yatak odalarında. Bunun ismine de sanat diyorlar. Bunun arkasında sanal ve görsel medya var. Çünkü onlar için kadın ve çocuk çok önemli pazarlama unsuru.

Tüm partilerin belediye konserlerine çıktım. 8 aydır sıcak savaşın içinde tek başıma savaşıyorum. Nerdeydi CHP ve MHP? Bir tane destek tweeti bile atmıyorlar. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Çünkü çözüm üretiyor. Allah razı olsun.

"AYŞE ARMAN'I TERS KÖŞEYE YATIRDIM"

Bu konuları söylediğimde Ayşe Arman benimle röportaj yapmak istedi. Şirketimize geldi. Öyle soruyor olmuyor, böyle soruyor olmuyor. Kendince bir yol bulup ağzımdan yanlış söz çıksın istiyor ama tokadın büyüğünü ben vurdum ona. Dedim ki "Ayşe Arman, ayakkabı tasarımcısı adamla neden yatağa girip poz verdin. Daha çok okunacağını bildiğin için değil mi? Kocan ne dedi?" Hiçbir şey diyemedi. Sonra savunma mekanizması geliştirip "Adam gay" dedi.

star.com.tr
 

Bu haber 556 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,952 µs