En Sıcak Konular

''Ankara’dan gelen talimat...''

6 Nisan 2015 08:32 tsi
''Ankara’dan gelen talimat...'' CHP Genel Merkezi'nin İstanbul 2. Bölgesi'nde geçen hafta yapılan ön seçimde Mustafa Sarıgül'le birlikte üstüğünü çizdiği iddia edilen Eski Genel Sekreter Mehmet Sevigen yaşananları anlattı.

Mehmet Sevigen Akşam’a konuştu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve başkan yardımcıları tarafından kurulan konsey toplantısına davet edildiğini anlatan Sevigen "Şükrü Genç beni Derbent'e çağırıp destek verdiğini söyledi. Sonra listeden bahsedip ‘Ankara’dan gelen talimat’ diyerek konuşmaya başladı. Ben buna inanmadım. Ankara böyle bir kumpas yapacaksa ön seçime ne gerek var? Söyleselerdi baştan ön seçime girmezdik. Bana da çıkıp açık açık ‘Seni istemiyoruz’ deselerdi. Böyle bir siyasi dizayna ne gerek vardı. Ben bu partide genel sekreterlik yaptım. Kapı kapı dolaşıp liste mi dağıtacağım.

ÜÇ ANKETTE DE İSMİM VARDI

Aykut Erdoğdu, Mustafa Sarıgül ve CHP İstanbul il başkanlığı üç farklı anket yaptırdı. Ben üç anketin de ilk üç sırasındaydım. Buna inanmayan kişiler Mustafa Sarıgül’e, Aykut Erdoğdu’ya ve İstanbul İl Başkanlığı’na sorabilir.

ŞÜKRÜ GENÇ BENİ DE ÇAĞIRDI

Beni en çok bu işlerde Şükrü Genç’in olması üzmüştür. Yerel seçimlerde dayak yeme pahasına sabahlara kadar Şükrü Genç için kavga verdim. Beni en çok bu üzdü.

TOMBALA VEKİL OLDULAR  

Partisinin düştüğü duruma çok üzüldüğünü Genel Merkez'in böyle bir kumpasa giriştiğine inanmak bile istemediğini belirten Sevigen, “Bugün ön seçimden kaçanlar üyelerin oylarına ipotek koymaya çalıştılar. Daha önce başkalarına tombala vekil diyenler şimdi kendileri ‘Tombala Vekil’ konumuna düştü.

SARIGÜL'LE İTTİFAK YOK

Sarıgül ile ittifak yapmadığımı bir türlü anlatamadım. Böyle bir dedikodu çıkardılar. Bunu benim yüzüme karşı da söylediler. Bana ‘Sarıgül ile hareket ediyormuşsun’ diye telefonlar geldi. İlçelerden arıyorlar. Ben Mustafa Sarıgül ile birlikte hareket etmediğime inandırmak için günlerimi harcadım.






Bu haber 808 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,626 µs