En Sıcak Konular

CHP'li Haluk Koç'tan AK Parti seçmenine hakaret

3 Nisan 2015 09:38 tsi
Uğur Dündar'ın sunduğu programa konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Ak Parti'yi destekleyen seçmenler için, "Yüce Allah'ım akıl dağıtırken, bazıları arkada kaldıysa bizim suçumuz ne?" şeklinde tepki çekecek ifadeler kullandı

CHP; 7 Haziran Seçimleri öncesinde mağlubiyetin şimdiden kabul etti. Yıllardır girdiği her seçimden boynun bükük ayrılan CHP'li vekiller kendi basiretsizliğini halka bağlayarak başarısızlığının üzerine örtmeye çalıştı. Bunun son örneğini de Halk TV ekranlarından Uğur Dündar ve Haluk Koç sergiledi. Her seçim hezimetinden sonra kendilerine oy vermeyen halka hakaret yağdıran CHP'li vekiller bu kez teamüllerin dışına çıkarak daha seçim başlamadan AK Partili seçmenlere hakaretlere başladı.

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu 'Halk Arenası' programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç; AK Parti'yi destekleyen seçmenler için çirkin ifadeler kullandı.

Programda AK Parti'yi savunan bir seçmenin sosyal medya üzerinde CHP'yi eleştirmesini hazmedemeyen Haluk Koç, AK Parti'ye oy veren seçmenler için alaycı ve aşağılayıcı ifadeler sarf etti.

Uğur Dündar'ın 'Ben umutsuzum' sözleri sonrası mikrofono devralan CHP'li Haluk Koç Halk TV ekranlarında, "Ben de umutsuzum. Doktorların bir deyimi vardır. Kötü bir hasta getirirler, söylersiniz yakınlarına. Hastayı çok seven yakınları kızı, oğlu 'İşte hocam ne yedirelim acılı ekşili?' 'Olum ne yedirirsen yedir noktasına gelir' Şimdi bazıları bu şekilde. Napalım Yüce Allah'ım Allah'ım akıl dağıtırken, bazıları arkada kaldıysa bizim suçumuz ne?" şeklinde skandal bir konuşmaya imza attı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un bu tepki çekecek sözlerine salonda bulunan CHP'liler de alkışlayarak destek verdi.

star.com.tr

 

Bu haber 481 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,726 µs