En Sıcak Konular

Kozmik kumpas deşifre oldu

24 Mart 2015 09:19 tsi
Kozmik kumpas deşifre oldu Devlet sırlarına erişmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir planla kozmik odaya giren paralel yapının kumpası deşifre oldu.

Önce Bülent Arınç’ın komşusu Albay Baki Kaya’yı düzmece bir iddia ile Genelkurmay’a ihbar eden paralel çete, Kaya’yı takip eden iki subayı Arınç’a suikast planlamaktan gözaltına aldırdı.

Paralel yapının devlet sırlarını ele geçirmek için Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın komşusu olan Albay Baki Kaya üzerinden “Kozmik İhbar” hattı kurduğu ortaya çıktı. Paralel yapının Kurmay Albay Kaya hakkında, bilgi sızdırdığı iddiasıyla Genelkurmay Başkanlığına önce asılsız bir ihbarda bulunduğu, sonra da Genelkurmay'ın talimatıyla Kaya'yı takibe alan Seferberlik Tetkik Kurulu'nda (STK) görevli iki subayı Bülent Arınç'a suikast iddiasıyla gözaltına aldırdığı tespit edildi.

İHBAR ETTİKLERİNİ İHBAR ETTİLER

Paralel çetenin şeytanın aklına bile gelmeyecek “kozmik oda” planı şu şekilde yürütüldü: Çete, önce Kurmay Albay Baki Kaya hakkında sahte bir ihbarda bulundu. İhbar üzerine Genelkurmay, Albay Baki Kaya'yı takibe aldı. Takip için Seferberlik Tetkik Kurulu'nda (STK) görev yapan biri albay, diğeri binbaşı iki subay görevlendirildi. Albay Kaya'yı takip eden iki ismin STK'dan olduğunu öğrenen paralelciler, bu kez iki subay hakkında yeni bir ihbar da daha bulunup Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast düzenleneceği iddiasını ortaya attı.

AMAÇ KOZMİK ODAYA GİRMEK

Böylece Kaya'yı takip eden iki subay Arınç'a yönelik suikast iddiasıyla gözaltına alınırken, kozmik odaya giriş için tüm şartlar olgunlaşmış oldu. Sağlık sorunları ve diğer bazı sebepler nedeniyle yapılan ihbardan yaklaşık 2 yıl önce Genelkurmay'daki aktif görevinden daha pasif bir göreve geçen Albay Baki Kaya'nın paralel yapı tarafından özel olarak seçildiği ortaya çıktı. Kaya'yı özel kılan ise Bülent Arınç'a komşu olmasıydı.

Yeni Şafak




Bu haber 818 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,523 µs