En Sıcak Konular

Metiner'den Demirtaş'a ağır gönderme

19 Mart 2015 13:50 tsi
Hakkari'de Erdoğan'ı eleştirirken, Mehmet Metiner'e göndermede bulunan Selahattin Demirtaş'a Metiner'den cevap gecikmedi.



‘Kürt sorunu yoktur’ diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ”Senin Kürt sorunun bitmiş olabilir. Çünkü senin Kürdün Mehmet Metiner'dir. Sana bin kere helal hoş olsun. Onları al tepe tepe kullan.” dedi, AK Partili Mehmet Metiner’den jet cevap geldi.

Demirtaş kendisi tepe tepe kullanılmaya müsait biri olduğu için herkesi de kendisi gibi sanıyor, açıklamasında bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, şu ana kadar ne devletin ne de PKK’nın Kürdü olmadığına vurgu yaptı.

HDP LİDERİNE NİŞANTAŞI-CİHANGİR GÖNDERMESİ

Demirtaş’a yaptığı eleştirilerde hızını alamayan AK Partili Metiner, Selahattin Demirtaş, Nişantaşı- Cihangir hattındaki ‘Beyaz Türk'lerin makbul Kürdü olarak kabul edilmeyi bir kibir vesilesi sayıyorsa otursun kişilik ve durduğu yer itibariyle artık kimlerin kullanımına açık olduğunu sorgulasın, ifadelerini kullandı.

"DEMİRTAŞ BU GERÇEĞİ BİLECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dava lideri ve Müslüman bir Kürt kardeşi olduğunun altını çizen Metiner, Erdoğan’ı 80 öncesinden beri tanıdığını, onunla yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğumu Demirtaş’ın bu gerçeği bilmesi gerektiğine dikkat çekti.

METİNER'DEN DEMİRTAŞ'A HODRİ MEYDAN

Metiner son olarak Demirtaş’a bir çağrıda bulunarak, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkede artık Kürt meselesi yoktur sözünün anlamını ve doğruluğunu bilmiyorsa Demirtaş’a anlatabilirim. O da biliyor ki gerçek bu. Yüreği yetiyorsa bu meseleyi bir televizyon kanalında tartışabiliriz. Tabii Kandil’in silahlarının arkasına sığınmadan gelsin, dedi.

Haber7



Bu haber 940 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,837 µs