En Sıcak Konular

Uygur'dan Erdoğan'a tuvalet esprisi

17 Eylül 2007 15:43 tsi
Uygur'dan Erdoğan'a tuvalet esprisi Başbakan Erdoğan, tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'u hastanede ziyaret etti. Uygur, hasta yatağında bile Başbakan'ı güldürmeyi başardı. İşte Uygur'un hasta yatağında yaptığı espri:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nde tedavi gören tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Uygur'la bir süre sohbet ederek sanatçının sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

"Tuvaletim geldi gidin artık" diyen Uygur, hasta yatağında bile Başbakan'ı güldürmeyi başardı.

Erdoğan, Karakusunlar İMKB Anadolu Endüstri Meslek Lisesi'nde katıldığı yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninin ardından, Nejat Uygur'un tedavi gördüğü Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'ne geçti. Nejat Uygur'u ziyaret eden Başbakan Erdoğan, sanatçının sağlık durumu hakkında üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Rıdvan Ege'den bilgi aldı.

Erdoğan, hastaneden ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine, sanatçı Uygur'u ''Gayet iyi gördüğünü'' belirterek, ''Yine nüktedan, her şeyiyle hayat dolu...'' dedi.

Daha sonra Başbakan Erdoğan ile birlikte gazetecilerin yanına gelen Dr. Rıdvan Ege de Uygur'un sağlık durumu hakkında bilgi verirken, ''Buraya koma halinde getirildi, günlerce konuşturamadık, bugün artık ayağa kalkıyor, her türlü ihtiyacını söylüyor, konuşuyor. Çok eskilerden itibaren Sayın Başbakan, zaten espriyi seven bir insan, eski yıllara ait canlandırıcı anılar olaylar anlattılar, şimdi kendilerini prömiyerine bekliyorlar'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan da Uygur'u ''hayat dolu gördüğünü belirterek, ''Yeni eserinin galasına bekliyor bizi. Biz de 'tamam' dedik, inşallah gideceğiz'' dedi.

''Sizi tebessüm ettirebildi mi?'' sorusuna Başbakan Erdoğan, ''Ne demek? Tebessüm ettirmediği kişi yok, aynı...'' karşılığını verdi.



Bu haber 687 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,265 µs