En Sıcak Konular

Öğrencileri zehirleyecekti

15 Eylül 2007 16:49 tsi
ADANA'da okulların çevresinde uyuşturucu hap satmaya hazırlanan 23 yaşındaki Vedat Kızıl, polisin operasyonuyla yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne (KOM) bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık ve uyuşturucu satmak suçlarından sabıkalı Vedat Kızıl'ın İstanbul’dan getirdiği uyuşturucuyu okulların çevresindeki kafeterya ve eğlence merkezlerine pazarlamaya hazırlandığını belirledi. Kızıl'ı takibe alan polis, elinde spor çantayla evinden çıkıp yaya giderken zanlıyı yakaladı. Kızıl'ın çantasından uyarıcı özelliği de bulunan 7 bin 100 Ecstasy hap bulundu. 17 Eylül'de yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencileri hap satarak zehirlemeyi planladığı öne sürülen Kızıl, gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

OPERASYONLAR GENİŞLETİLDİ

Adana’da okul önlerinde hap satma hazırlığındaki Vedat Kızıl’ı gözaltına alan polis, bu zanlı adına çalışıp, ecstasy sattığı belirlenen Ali Kayar’ı da yakaladı. Kayar’ın Kemal Yüzgeç Bulvarı’nda olduğunu belirleyen ekipler zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Polislerin geldiğini fark eden Kayar’ın iç çamaşırına sakladığı 112 hap arama sonucu ele geçti. Operasyonlarını sürdüren ekipler, Yeşiloba Mahallesi’nde de Naci Pekşen ile Erkan Acar’ı kullanıma hazır 38 paket eroin ve bir enjektörle, Mustafa Doğan ile Serkan Değirmencileri’i ise 30 paket esrar ile birlikte yakaladı.

Uyuşturucu satıcılarının, yeni eğitim- öğretim yılı başlar başlamaz harekete geçip, gençleri uyuşturucuya alıştırarak müşterilerini arttırmayı hedefledikleri iddia edildi.

hurriyet



Bu haber 578 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,358 µs