En Sıcak Konular

'Paralel Yapı artık belini doğrultamaz'

4 Ocak 2015 09:58 tsi
'Paralel Yapı artık belini doğrultamaz' Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Paralel Yapı'ya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: Kriptolu telefon dinlemeleri, örgütün delili. Sayın Erdoğan, Paralel Yapı'nın hançer tutan elini havada yakaladı. Paralel Yapı artık belini doğrultamaz

Bakan Işık, Paralel Yapı'ya ilişkin Sabah'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. TÜBİTAK'ta ciddi bir tasfiye yapıldığına işaret eden Bakan Işık, Paralel Yapı'nın bundan sonra belini doğrultamayacağını söyledi ve ekledi: "Bu yapıya sempati duyup da, 17-25 Aralık'ta arasına mesafe koyanlara aynı muameleyi göstermek mücadelede bizi zayıflatır." Işık özetle şunları söyledi:
 
SADECE TÜBİTAK'TA KRİPTOLU TELEFON DİNLENEMEZ:

Devletin zirvesinin tamamını kriptolu telefon üzerinden dinlemişler. Bunlar "Örgüt nerde?" diyorlar. Örgüt olmazsa kriptolu telefon dinlenemez. Başka delile gerek yok. Örgütlenmezseniz hatta yargıda bir yapı oluşturmazsanız kriptolu telefonu dinleme imkanı olmaz. Sadece TÜBİTAK'ta kriptolu telefon dinlenemez. Sistemin gereği bu mümkün değil.
 
SIR PROJELERDE ÇALIŞANLAR DİNLENMİŞ:
 
İhanet sadece kriptolu telefonlarının dinlenmesiyle kalmamış, Türkiye'nin sır niteliğinde askeri projelerinde çalışan personelin telefonları da sahte isimlerle dinlenmiş. Bu bir casusluk faaliyetidir. Bunun eğitimle, hizmetle, memlekette hiçbir bağlantısı olamaz. En çok dinlenen bakanın Milli Eğitim Bakanı değil de Enerji Bakanı olması da casusluk faaliyetinin göstergesi.
 
'OLAN BİTENİ CİNLER Mİ YAPTI?'

SAYIN ERDOĞAN, ELLERİNİ HAVADA YAKALADI:


Paralel Yapı eline bir hançer aldı. İlk hançeri bu işten haberi olmayan cemaat üyelerine sapladılar. Hakan Fidan olayına kadar bunların küresel odaklarla iş tuttuğunu inanın bir çoğumuz aklımıza getiremezdik. Fidan olayı bir kırılma noktasıdır. Nedim Şener, Hanefi Avcı, Ahmet Şık olayları peş peşe geldi. Gazeteci kitap yazıyor, siz ona bir kulp buluyorsunuz içeri atıyorsunuz. Ya da Hanefi Avcı gibi daha önce bunlara destek veren bir insanı 'Bunlar yanlış yapıyor' dedi diye tutup içeri atıyorsunuz. İkinci hançeri Tayyip Erdoğan'a saplarlarken sayın Cumhurbaşkanı bunların elini havada yakaladı. Artık bundan sonra Paralel Yapı'nın belini doğrultması mümkün değil.
 
TÜSİAD BAŞKANI'NA SERT TEPKİ:

Türkiye'nin özellikle son yıllarda yaşadığı olayları uzaylılar veya cinler mi yaptı? TÜSİAD Başkanı'nın bundan rahatsızlık duyuyor olmasına anlam veremedim. Geçmişte ortak bir kesişme alanları var mı bilmiyorum. Ama açıklamayı çok yadırgadım. Son dönemde yaşanan olaylara rağmen 'Paralel Yapı yok' demek için ya olayı çok hafife almak ya da bu toplumda yaşamıyor olmak lazım.
 
'STRATEJİK PROJELERE SIZMAYA ÇALIŞTILAR'
 
"2009 sonrasında TÜBİTAK'a ayrı bir önem vermişler. Ülkenin stratejik projelerine sızma veya oradaki bilgilere ulaşmaya gayret göstermişler. Bunların amacı hizmet ve eğitim olsa TÜBİTAK'ta gidecekleri yer Temel Bilimler Araştırma Enstitüsü olurdu. Buraya hiç ilgi göstermemişler, bir tane adamları yok. Ama kripto merkezi, askeri projelere yapan birimlere özel ilgileri olmuş. Bu işin bir hizmet faaliyeti değil de bir espiyonaj (casusluk) faaliyeti olduğunun, taşeronluk yaptıklarının göstergesidir. Bir ülkenin Cumhurbaşkanını, Genelkurmay Başkanı'nı, Anayasa Mahkemesi Başkanı'nı dinlemişler..."


Bu haber 1,124 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,470 µs