En Sıcak Konular

Tuğçe'ye saldırı anının görüntüsü yayınlandı

1 Aralık 2014 21:54 tsi
Almanya'da, Sırp gençlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Tuğçe Albayrak'a saldırı anının görüntüleri yayınlandı. Polisin, Tuğçe'nin korumaya çalıştığı 2 genç kızın kimliklerini tespit ettiği bildirildi.

Alman Haber Ajansı (DPA), Tuğçe Albayrak'ın Offenbach 'ta 15 Kasım'da arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın tuvaletinde 3 Sırp genç tarafından taciz edilen 2 Alman genç kızın polis tarafından bulunduğu ancak kimliklerinin açıklanmayacağını belirtti.

Bild gazetesinin yayımladığı yaklaşık 2 dakikalık güvenlik kamerası görüntülerin de Tuğçe Albayrak'a saldırı anı görüntüsü veriliyor.

Görüntülerde Tuğçe'nin de bulunduğu bir grup gencin restoranın otoparkında bekledikleri, Sırp gençlerin de uzaktan gruba yönelik el hareketleri yaptığı gözüküyor. Tuğçe'ye yumruk atan Sırbistan asıllı Sanel M'in arkadaşının birkaç kez kendisini otoparktan uzaklaştırmaya çalıştığı ancak başarısız olduğu gözüküyor.

Sanel M'nin otoparkta duran grubun üzerine yürümeye çalıştığı ve arkadaşının engelleme girişimlerine rağmen Tuğçe'ye doğru hareket ederek, yumruk attığı görüntülere yansıyor.

Yere düşen ve kafasını betona çarpan Tuğçe'nin hareket etmediği olayın ardından Sanel M'nin hızla olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

Offenbach'ta 15 Kasım'da arkadaşlarıyla yemek yediği restoranın tuvaletinde 3 Sırp genç tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardım ederek, onları kurtaran Tuğçe Albayrak, restorandan çıktığı sırada Sırp gençler tarafından darbedilmişti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Albayrak'ın beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. Albayrak'ın beyin ölümü 26 Kasım'da gerçekleşmişti.

AA



Bu haber 536 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,788 µs