En Sıcak Konular

Volkan Demirel için karar verildi

18 Kasım 2014 08:57 tsi
Kazakistan maçı öncesi taraftarın küfürleri nedeniyle oynamak istemeyen Fenerbahçe kalecisinin milli takım kariyeri sona eriyor.

EURO 2016 elemelerinde Türkiye’nin TT Arena Stadı’nda Kazakistan ile oynadığı karşılaşma öncesi yaşanan Volkan Demirel krizi futbolun gündemine bomba gibi düştü.

TFF YÖNETİCİLERİ ÇOK KIZDI

Tribünlerin kendisine ettiği küfürler nedeniyle forma giymek istemeyen ve Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından evinin yolunu tutan, ancak daha sonra stada geri dönen Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Futbol Federasyonu yöneticilerini kızdırdı. Volkan’a hocasından izin aldığı için mevcut disiplin talimatlarının uygulanamayacağı ancak Milli Takım kapılarının kapanacağı öğrenildi.

ÜLKE FUTBOLUNA İHANET

Futbol Federasyonu yöneticileri deneyimli kalecinin davranışlarını milli formaya, arkadaşlarına ve ülke futboluna ihanet olarak değerlendirirken, Teknik Direktör Fatih Terim’in bu konuda vereceği raporun beklendiği belirtildi. Terim ile yapılacak toplantıda Volkan’ın bir daha milli takıma çağrılmaması yönünde alınan görüş aktarılacak.

Karşılaşma sonrası Volkan olayı ile ilgili açıklama yapmaktan çekinen ve yaşananları ayrıntısıyla inceledikten sonra görüşlerini paylaşacağını belirten Teknik Direktör Fatih Terim’in ise TFF yönetiminin düşüncelerine sıcak baktığı belirlendi.

TERİM VOLKAN İLE ÖZEL BİR GÖRÜŞME YAPACAK

Terim’in de edilen küfürlere rağmen oyuncusunun devam etmesi yönünde bir düşünceye sahip olduğu ancak milli kalecinin psikolojik durumunu gördükten sonra kadroda değişikliğe gitmek zorunda kaldığı kaydedildi. Terim’in Volkan ile de bir görüşme yapacağı ve alacağı kararı ileteceği belirtildi.

MİLLİ FORMAYI 60 KEZ GİYDİ

Kaleci Volkan Demirel, A Milli Takım formasını 2004’ten bu yana 60 kez giydi. EURO 2008’de de boy gösteren file bekçisi, Çek Cumhuriyeti maçında Koller’e yumruk attığı için kırmızı kart görmüştü.

Kaynak : Skorer



Bu haber 430 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,989 µs