En Sıcak Konular

Mehmetçiğimizle iftihar ediyoruz

28 Ekim 2014 20:59 tsi
Mehmetçiğimizle iftihar ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Süleyman Şah’ın türbesini kahramanca koruyan Mehmetçiğimizle millet olarak iftihar ediyoruz. Türkiye, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda nöbet tutan askerler için yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında, "Vatan toprağımıza, ay yıldızlı bayrağımıza, Mehmetçiğimize ve Süleyman Şah’ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda nöbet tutan askerler için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.  

Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda görev yapan "kahraman askerlerin" 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerin orada cumhuriyetin kuruluş yolunu açan, 91 yıl boyunca da muhafaza uğruna can feda eden şehit ve gazilerin mübarek mirasını gururla taşıdıklarını belirtti.

Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Hiçbir tehdide ve tehlikeye boyun eğmeden, vatan toprağımızı, ay yıldızlı bayrağımızı ve Osman Gazi'nin büyükbabası olan merhum Süleyman Şah'ın türbesini kahramanca koruyan Mehmetçiğimizle millet olarak iftihar ettiğimizi tekrar hatırlatmak isterim.

Yine bugün bir kez daha hatırlatmak isterim ki, vatan toprağımıza, ay yıldızlı bayrağımıza, Mehmetçiğimize ve Süleyman Şah’ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir. Biliniz ki, aziz milletimizin hayır duaları sizlerle birliktedir. 

Yine biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, güçlü devleti ve milletiyle her an yanı başınızdadır. Vatanımızın istiklali uğruna ailelerinizden, sevdiklerinizden uzakta geçirdiğiniz Cumhuriyet Bayramı’nın tekrar kutlu olmasını diliyor; o mübarek alınlarınızdan öpüyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum."

AA 



Bu haber 662 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,668 µs