En Sıcak Konular

Erdoğan, çocukları Örnek Verdi

7 Eylül 2007 20:04 tsi
Erdoğan, çocukları Örnek Verdi Erdoğan, partisinin İl Başkanları'na dün gece "yolunu kesen iki çocuk ve arkadaşlarıyla" yaşadıklarını anlattı. Peki Erdoğan o çocuklarla ne yaptı? İşte fotoğraflar...

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Başbakan erişilemez birisi olmamalı, Cumhurbaşkanı erişilemez birisi olmamalı” dedi.
Erdoğan, 22 Temmuz seçimlerinden sonra AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan “İl Başkanları Toplantısı”nın açılışında bir konuşma yaptı. Erdoğan, salona gelişinde il başkanları tarafından ayakta alkışlandı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başbakanın, cumhurbaşkanının erişilmez kişiler olmaması gerektiğini belirterek, bunun AK Parti'nin asli misyonu olduğunu söyledi.


Erdoğan, "Bu millete, bu milletin değerlerine, farklı inanç ve kültürlerine, farklı siyasi tercihlerine en ufak bir saygısızlıkta bulunanın, en ufak bir dayatmacı tavır ortaya koyanın bizim aramızda yeri yoktur" dedi.


Başbakan Erdoğan, geçen dönemin onarım dönemi olduğunu hatırlatarak, şimdi onarım yüklerinin hafiflediğini, yeni projelerle bu dönem sıçrama güçlerinin çok daha farklı olacağını ifade etti.


DÜN GECEYİ ÖRNEK VERDİ


Erdoğan, millet ile irtibatlarını canlı tutacak bağın, gönül bağı olduğunu söyledi. Seçim kampanyası boyunca mahallesindeki bir çocuk grubunun devamlı önünü kestiğini, bunların arasındaki Kayserili bir çocuğun kendisini her gördüğünde 'bize mantıya gel' dediğini anlatan Erdoğan, dün akşam çocukların yine yolunukestiğini, kendisini mantı yemeye davet eden Kayserili çocuğun evine gittiğini belirtti.

Erdoğan, buradaki ufak bir kızın 'benimde bugün doğum günüm. Çayı bizde içelim' dediğini anlatarak, çayı da ufak kızın evinde, bütün apartman sakinleriyle birlikte içtiklerini söyledi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Halkımız buna hasret. Bu, barışında temel taşlarını oluşturuyor. Başbakan erişilmez birisi olmamalı, cumhurbaşkanı erişilmez birisi olmamalı. Bu zaten AK Parti'nin asli misyonu. Ama erişilemeyen arkadaşlarım yok mu? Var. Onlarda erişilmez olmaktan çıkmalı. Erişilmeyi beklemeyecekler, onlar erişecekler. "


Parti yönetimi ve hükümet olarak omuzlarında hissettikleri ağır sorumluluk yükünü AK Parti teşkilatı ve belediyelerinde bir vücudun azaları olarak hissetmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Fildişi kulelerden halka bakılmaz. Bakarsanız, bir gün sizi o kuleden indirirler" dedi.


Bu ülkede başı sıkışanın, imdat isteyenin, gönlü kırılanın umudunun AK Parti olduğunu ifade eden Erdoğan, televizyonlarda zaman zaman gönülleri acıtan olayları gördüklerini söyledi.


Erdoğan, AK Parti teşkilatı üyelerinin bunları anında kayıtlarına geçirmelerini ve hangi bakanlığı ilgilendiriyorsa, o bakanı anında uyarmalarını istedi.

 



Bu haber 330 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,439 µs