En Sıcak Konular

CHP'den MÜSİAD'a ziyaret

21 Ekim 2014 16:47 tsi
Genel Başkan Yardımcısı Öztrak: "Maksat ülkeye hizmet etmektir. Hizmet ederken de işveren kuruluşlarımızın görüşlerini mümkün olduğu kadar parti programımıza yansıtmaya çalışmaktır. Yine çözülebilecek meseleleri onlardan aldığımız birtakım görüşlerle ülke

CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Enis Berberoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğini (MÜSİAD) ziyaret etti.

Partide gerçekleşen kurultayın ardından İşveren Sendikaları ve Kuruluşları Genel Başkan Yardımcılığı görevine gelen ve bugün ilk ziyaretini TÜSİAD'a yapan Öztrak ve beraberindeki heyetin basına kapalı MÜSİAD ziyareti 1 saatten fazla sürdü.

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Öztrak, konukseverliği için MÜSİAD ve Genel Başkan Nail Olpak'a teşekkür ederek, çok güzel bir fikir teatisinde bulunduklarını söyledi.

Öztrak, "Dünyanın ve Türkiye'nin içinden geçtiği ve risklerin arttığı bir dönemdeyiz. Bu çerçevede iş aleminin görüşlerini dinlemek kendileriyle görüşlerimizi paylaşmanın ana muhalefet olarak ülkenin yararına olduğu kanaatindeyiz" dedi.

Bu tespitleri çerçevesinde sabah yaptığı TÜSİAD ziyaretini hatırlatan Öztrak, akşam da Türkiye Genç İşadamları Derneği'ni (TÜGİAD) ziyaret edeceklerini, bu alanda görüşmeleri gelecek dönemde de sürdüreceklerini bildirdi.

Öztrak, "Maksat ülkeye hizmet etmektir. Hizmet ederken de işveren kuruluşlarımızın görüşlerini mümkün olduğu kadar parti programımıza yansıtmaya çalışmaktır. Yine çözülebilecek meseleleri onlardan aldığımız birtakım görüşlerle ülke menfaati çerçevesinde çözmeye çalışmaktır" diye konuştu.

Temaslarının devam edeceğini aktaran Öztrak, tüm iş alemi ile CHP olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iyi ilişkilerini sürdürmek niyetinde olduklarını kaydetti.

- "Temennimiz bu ve benzeri görüşmelerin devamı"

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da partinin genel başkan yardımcıları ile bazı yönetici ve milletvekillerinin kendilerine bir ziyaret gerçekleştirdiğini ve yeni dönemde yapmak istedikleri faaliyetleri paylaşma nezaketi gösterdiklerini söyledi.

Kendilerinin de ana hatlarıyla derneklerinin bugüne kadar yaptığı faaliyetler ve bundan sonra yapacakları hakkında bilgi sunduklarını dile getiren Olpak, "Temennimiz bundan sonra da bu ve benzeri karşılıklı görüşmelerin siyaset kurumuyla iş dünyası arasında sürdürülmesini sağlamaktır" dedi.

AA



Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,299 µs