En Sıcak Konular

Uzaylılar ve IŞİD!

19 Ekim 2014 22:00 tsi
Uzaylılar ve IŞİD! Ey Hollywood! Sen yazmadan söylüyoruz işte!

İnsanın şu anki durumu ruhsuz gibidir! Dünya 'kan' içinde! Hiçbir ruh bu kan içindeki dünyaya dayanamaz! Kesilen kafalar! Parçalanan cesetler! Kan içinde toprak! Yeryüzü acı içinde... Yağmur yağacak belki birazdan... Dua kelimelerimiz hızır gibi yetişecekler imdadımıza! Rahmetle yıkanacak toprak... Rahatlayacağız hep birlikte! Ama devamı var! Bitmedi daha!

IŞİD gidecek 'Horasan' gelecek! Daha çok kan dökecek! Biliyor musunuz bu 'isim'leri nasıl buluyor şeytan? Tüm kaynaklarımızı tarıyor! Dijital! Okumaya çalışıyor! Kur'an'a giremiyor çok şükür... Ama Hadis-i Şerifleri inceliyor... Orada ne söylenmişse ona göre şekil alıyor çok önceden! 'Siyah sancaklar'! 'Horasan'! 'Şam'! Ah! Hepinizi durmadan kandırıyor! Tuzağa düşüyorsunuz! Sanıyorsunuz ki o zaman geldi! Cihad! Ah! Şeytan o! Her türlü hileyi yapar! Ve yapacak! Kendi kaynaklarımızı bize karşı kullanacak! O da yetmeyecek! Bizi Allah ile aldatmaya çalışacak!

Ama onun tüm tuzaklarından Rabbim koruyacak inşaallah bizleri... Salih 'bir' kul olabilirsek elbette! Yüzünüze bakar bakmaz tanıyacağız sizi! 'Ateş' gibi parlayacak gözleriniz! Örtemeyeceksiniz kendi hakikatinizi! Ve 'ters enerji'niz! Hissedebileceğiz inşaallah! Yeter ki Cenab-ı Allah'ın ipine aşkla sarılalım...

Şeytanın tek hedefi Mescid-i Aksa'yı yıkmaktır şu an için! Dünya dışı enerjinin merkezidir! 'Muallak Kaya'sı! Göklerin kapısı! Hollywood senaristleri hızlı çalışıyorlar ama! Yeni senaryolar yazıyorlar! Biliyor musunuz ki şimdi de 'uzaylılar'ı saldırtmayı planlıyorlarmış üzerimize! Daha çok kan akıtmak için! Kan içinde kaos! Oysa cinlerdir! İnsanları tasallutları altına alacaklardır! İç içe geçeceklerdir! Ellerindeki 'ateş-ten put'lardan uzaya açılacaklardır! Cinler kanalıyla insanlar! Cep-cinler! İyice karıştıracaklar dünyayı! Sanal olanla gerçek! Su ve ateş!

Yedikleriniz, içtikleriniz de artık size şifa vermeyecektir! Genetik yapıları bunun için değiştiriliyor! Bağışıklık sisteminiz iyice güçsüzleşecektir! Vücudunuzun Zülkarneyn seddi çökünce cinler içinize yerleşeceklerdir! Ve uzaylılar gibi geleceklerdir! 3.tür!

Ey Hollywood! Sen yazmadan söylüyoruz işte! Bu film tutmaz! Şeytanın hızı geçildi artık! Bildik biz! Siz kimsiniz! İçerde ve dışarda kimlerle irtibattasınız! Ey tüm dünyada 3.türle istihbarat ilişkisi içindeki gizli yapılar! Zamanın sahibi Cenab-ı Allah'tır... Zamanla oynayamazsınız! Parelel evrenler kuramazsınız! Solucan deliklerinden geçemezsiniz! Sıkışıp kalırsınız! Sızamazsınız artık hiçbir gezegene! Mescid-i Aksa'nın altından çıkış yok Tapınağa! Onarıldı tüm manevi kapılar! Kapandı yüzünüze! Cinlerle irtibatı kesin! Tevbe edin! Yeni bir zaman başlıyor artık! 'Tevhid Aşkı'yla kıyam edin!

İstanbul'dur Kudüs'ün giriş kapısı! İstanbul kıyam edecektir! Ve şunu iyi bilin ki artık! Geçit yok şeytana! Hazır olun! Unutmayın!

İstanbul 'bir' Mehdiyet şehridir! 

 

 

HAYATİ SIR'IN BEKLENEN KİTABI ÇIKTI!




Bu haber 5,717 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,922 µs