En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye turuna çıkacak

7 Eylül 2007 09:03 tsi
Sivil toplum örgütlerinin randevu taleplerini bekletmeden kabul eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye turuna çıkmayı planlıyor. Gül, bu düşüncesini kendisini kutlamaya gelen sivil toplum örgütü temsilcilerine açıkladı.

Gül, 81 ili tek tek ziyaret edeceğini, kamu kurumlarına uğrayacağını ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geleceğini söyledi. Gül, 22 Temmuz seçimlerinde 16 il ve ilçede miting düzenlemiş, halktan destek istemişti. Bu geziler, verilen desteğe 'teşekkür' niteliği taşıyacak. Önceki cumhurbaşkanlarından Turgut Özal ve Süleyman Demirel de zaman zaman ülke gezilerine çıkmıştı. 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ise sınırlı sayıda ile gitmişti.

Bu arada Köşk'teki kabulleri sürdüren Cumhurbaşkanı Gül'ün dünkü konukları hemşehrileriydi. Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ve yönetim kurulu üyeleri Gül'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Basına kapalı görüşme yarım saat sürdü. Boydak ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanı'na vazo hediye etti. Mustafa Boydak, Çankaya Köşkü'nden ayrılırken yaptığı açıklamada görüşmenin, "çok sıcak geçtiğini" belirtti. İşadamlarının yurtdışındaki çalışmalarına katkıda bulunmasını istediklerini kaydeden Boydak, ayrıca "Hükümet programında yer alan mikro reformların takipçisi olun." talebinde bulunduklarını bildirdi. Mustafa Boydak, Kayseri'de ikinci bir üniversitenin kurulması konusunda da Cumhurbaşkanı Gül ile görüş birliğine vardıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Gül'ü kasım ayı başında Kayseri'de yapılacak, "Sanayi gecesi"ne davet ettiklerini de anlattı.

İnternet sitesindeki fotoğraf Çankaya da çekilmemiş

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün birlikte yer aldığı fotoğrafın Çankaya Köşkü'nde çektirilmediği bildirildi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde "Sayın Hanımefendinin Özgeçmişi" başlıklı bölümde kullanılan ve Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün birlikte yer aldığı fotoğrafın geçen yıl İstanbul Conrad Otel'de yapılan bir nişan merasiminde çekildiği belirtildi. Açıklamaya göre, söz konusu fotoğraf otelin Marmara Restoranı'ndaki İstanbul Silüeti önünde çekildi. Açıklamada, "Fotoğrafa bazı yayın organlarında farklı anlamlar yüklenmesi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından üzüntüyle karşılanmıştır." denildi.
 
zaman



Bu haber 500 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,160 µs