En Sıcak Konular

Şoförü 4 sefer ikaz ettik

13 Ekim 2014 12:07 tsi
Sivas'ta 3 polisin şehit olduğu kazada yaralanan polislerden Gündoğdu, virajlara sert girmemesi için 4 kez uyardıkları otobüs şoförünün uyarılarını dikkate almadığını öne sürdü.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde 3 polisin şehit olduğu kazada yaralanan polislerden Bilal Gündoğdu, virajlara sert girmemesi için 4 kez uyardıkları otobüs şoförünün uyarılarını dikkate almadığını öne sürdü.
 
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi süren Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otobüsün süratli olduğunu iddia ederek, aracın virajı alamayarak şarampole devrildiğini belirtti.
 
Otobüsün arka koltuğunda oturduğunu ifade eden Gündoğdu, şoförü virajlara sert girmemesi konusunda uyardıklarını belirterek, "Kendisini 4 sefer ikaz ettik, virajlara sert giriyordu, fren yapıyordu. Araba sallıyordu, arkayı atıyordu" dedi.
 
Gündoğdu, şoförün Gümüşhane'ye gidiş yolunda da aynı hataları yaptığını iddia etti.
 
Malatya'da tören düzenlenecek
 

Bu arada, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, şehit polisler için Malatya Emniyet Müdürlüğü önünde bugün tören düzenleneceğini belirtti.
 
Kamçı, törenin ardından iki şehidin naaşının memleketleri Mersin ve Elazığ'a gönderileceğini, Hekimhanlı şehit polisin naaşının ise yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verileceğini söyledi.
 
 Özel şirketten kiralanmış
 
Polislerin Gümüşhane görevine özel bir şirketten kiralanan 3 otobüsle gönderildiğini belirten Kamçı, "Bu 3 otobüsten biri kaza yaptı" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'deki dünkü programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan polisleri taşıyan 3 otobüsten biri, Sivas'ın İmranlı ilçesinde devrilmişti. Polisler Fatih Çevik (31), Emrah Horoz (31) ve Beşir Kurt'un (40) şehit olduğu kazada, 35 polisin yaralandığı belirtilmişti.

aa


Bu haber 451 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,438 µs