En Sıcak Konular

Allah'ın İpine Aşkla Sarıl!

10 Ekim 2014 12:53 tsi
Allah'ın İpine Aşkla Sarıl! Sahte Şeyhler! IŞİD! Ve Mesiyanik Proje!

Şeytana karşı yazılmıştır bu kitap! 'Süslü cinler'le yapılacak 'metafizik savaş'ı anlatır! Onları nasıl yenebileceğinizin şifrelerini verir! Kalbinizi kuşatan şeytandan nasıl kurtulabileceğinizi! Ve Mescid-i Aksa'nın yıkımını nasıl durdurabileceğinizi! Yazar! 'Kalem'!

Öylesine karışık ki dünya! Şeytan! Bilhassa karıştırıyor! Anlaşılmasın diye asıl 'söz'! Hayati Sır tam burada 'söz' oluyor işte! Dünyada ne olup bittiğini anlatmak için size! Metafizik 'bir' bakışla! Şeytanın, hakikat üzerindeki gölgesini kaldırabilmek için! Yazılmayanı yazabilmek için! 'Söz'ü alışıldık değil elbette! Sıçramalı 'bir' mana! Az ve öz! Bir hikâye, mesel anlatmıyor Hayati Sır! Keramet gösterilerinden uzakta! Yalın ve basit! Ama iç içe manalarla! Yoğunlaşmanız gerekiyor 'oku'yabilmek için! Günlük hayatın dışına çıkmanız o okuma anlarında! Çünkü sadece 'kalem' olarak var Hayati Sır! Kendi de bilmiyor kim olduğunu! 'Bir' sır işte!

Ama o 'hayati sır' bilinmeden anlamak çok zor şu an dünyada olup bitenleri! 'Süslü cinler'le yapılan 'metafizik savaş'ı! Şeytanın insana neden saldırdığını! Kabalist sufileri! Sahte 'şeyh'leri! IŞİD ve 'Mesiyanik' projeyi! Anlamak zor gerçekten de! Mescid-i Aksa'nın neden yıkılmak istendiğini! Ve yerine inşa edilmek istenen 'Tapınak'taki o altından odanın neden 'Muallâk Kayası'nın üzerine yerleştirildiğini! 'Dünya Kralı' ile bizim sahte 'şeyh'lerin yer-altı ilişkisini! Ve Kraliçenin saklı 'Halife'sini! Deccaliyet ve 'Mehdiyet'! Ve kan! Altın! Anlamak zor hepsini birden! Kalbinizdeki 'hayati sır'rı okumadan!

Artık 'oku'yabileceksiniz belki! Bu yazılardan sonra! Yıllardır yazıyor Hayati Sır! Bu altıncı kitabı. İşaretler bırakıyor yazdıklarının içine sizler için! Yol ışıkları! Hakikatin yolunu kaybetmemeniz için! Çünkü olaylar çok hızlı gelişiyor artık! İç içe geçiyor! Üst üste biniyor! Tek bir fotoğraf gibi! Tek 'bir' zaman! Hepsi aynı anın içinde oluyor!

Küçücük ekranların içine hapsetmiş şeytan birçoğumuzu! İstediği gibi şekillendiriyor zihnimizi! Eşikaltımız onun elinde! Onun gösterdiği kadarını görebiliyoruz! Küçücük ekranın içinden! O kadar hepsi! Sonsuz 'bir' kâinat ve elinizin içinde yanıp sönen, küçücük 'ateşten put'! Ona inanıyoruz! Şeytanın 'ateşten put'una! Aldanıyoruz! Bizi 'çip'leyecek yakında! 'Altın'dan bir 'haç'ı çivileyecek alnımızın tam ortasına! Hayatımızın tüm kayıtları o 'çip'in içinde tutulacak! Ne isterse yaptıracak! Şeytan!

Bilin ki her kim kalbindeki 'vahyi' okursa, 'oku'yabilirse kurtulacaktır! Şeytandan! 'Dünya Kralı'ndan! 'Çip'lenmekten! Ve o zaman gelince de, Cenab-ı Allah'a salih 'bir' kul olarak ayrılacaktır bu dünyadan! Cennet'te onu bekleyen Rabbine kavuşacaktır!  Şeytanın oyununa gelmeyen 'bir' insan!

'Oku'yun! Bir de Hayati Sır'dan dinleyin neler olup bittiğini şu an dünyada! Şeytanın dünyası ve yeryüzü halifesi 'insan'ın sırlı dünyası!

Küllerinden doğuyor işte tuğrul kuşu! Uyanıyor kalblerimiz içinde Ashab-ı Kehf! Ve başlıyor yeni 'bir' zaman!

'Oku'yun! 'Hakikat' hiç de şeytanın size gösterdiği gibi değil!

'Bir' de bizden okuyun! Kitap bitene kadar kapatın tüm 'ateşten put'larınızı! Şeytanla irtibatınızı kesin! Çıkın şeytanın o üç harfli ağından! Kim bilebilir ki! Belki de bağlanmazsınız bir daha!

Allah'ın ipine sıkıca sarılın şimdi!

Kitabı satın almak için lütfen buraya tıklayınız





Bu kitap! Tek 'bir' kitap 'oku'yucularının! Aklın ve kalbin birlikteliğini başarabilmişlerin! Yoksa okutmaz kendini, açmaz size 'sır'larını! Ey hayati sır okuyucuları! Aşka gelin! Günlük aklı terk edin! Yola çıkın artık bizimle! 'Bir' hakikat yolculuğu! Yoksa anlayamazsınız ki! Şu an dünyada olup bitenleri! Masum çocukların hunharca neden öldürüldüğünü! Şehirlerin neden bombalandığını! 'Mesiyanik' projenin ne olduğunu! Sahte 'şeyh'lerin, kabalist sufilerin bunca yıl neden gizlendiklerini! Ve IŞİD'in tam da şimdi neden ortaya çıkarıldığını! Ebola virüsünü! Cep telefonlarının hangi amaç için deri altına yerleştirecek bir 'çip'e dönüşeceğini! Yiyeceklerin içeceklerin genetik yapılarının neden değiştirildiğini!  Anlayamazsın ey okuyucu! Yol bitti! Ya anlayacaksın! Ya da sürükleneceksin 'ateş'in içine hızla... Nasıl anlayacaksın? 'Oku'yarak! İnan ki hiç kolay değil bu kitabı yazabilmek! Gelecek için... Hepimizin geleceği için! Çocuklarımızı kurtarabilmek için! 'Oku'yun! Hayat 'bir' sırdır okuruna! Başlıyor işte hikâye! Gerçek hayat hikâyemiz! 'Oku'yun lütfen! Kalbin içinde yazanı 'oku'madan bilinemiyor bu hayat! O sır 'emanet'! Evet, tek 'bir' kitap için! Başlıyoruz! Yeniden başlıyoruz belki de hayata... Yeni doğmuş bir çocuk gibi!



Bu haber 4,233 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,593 µs