En Sıcak Konular

MHP'den son dakika Kobani açıklaması

8 Ekim 2014 12:47 tsi
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Kobani eylemleri konusunda yaptığı açıklamada "Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için uyanık durumdayız" dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, son günlerde Türkiye ve İzmir'de Kobani protestolarıyla başlayan olaylar konusunda sağduyu çağrısı yaptı.

Yazılı bir açıklama yayımlayan Karataş, dün yaşanan olayların son derece üzücü olduğunu belirtti. Karataş, "Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler" dedi.

MHP'LİLER OYUNA GELMEYECEK

Milliyetçi ülkücü hareket mensuplarının kardeş kavgasına, iç savaşa ve bölücülerin istek ve beklentilerine sebep olacak hiçbir girişim ve davranışı kabul etmeyeceğini belirten İl Başkanı Karataş, şunları kaydetti:

Vatan, millet ve devlet menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan MHP'liler, her türlü provokasyona, yalan ve düzmece haberlere karşı oyuna gelmeyecekler, kendilerinden beklenen sağduyuyu her zemin ve zamanda gösterdikleri gibi yine göstereceklerdir.

MHP OYUNU GÖRDÜ, ÖNLEMİNİ ALDI

Güzel şehrimiz İzmir'de yaşanan olaylar da bizleri son derece hassas davranmaya yönlendirmelidir. Kışkırtmalar, yalan haberler ve kirli bilgilerin yayılmasını isteyen odaklara karşı tüm hemşerilerimiz dikkatli olmalıdır. İzmir'deki Türk milliyetçileri, tüm teşkilatlarıyla ve mensuplarıyla birlikte bütün Türkiye'de olduğu gibi oyunu çok önceden görmüş, gerekli uyarı yapmış ve önlemleri almıştır. Oyuna gelmedik, gelmeyeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için uyanık durumdayız.

EMNİYETİ UYARDIK

Bütün mensuplarımız, provakatörlerin oyununa gelmeyecek kadar yüksek şuurlu Türk milliyetçileridir. Ülkücü hareket, asılsız haberlerle kandırılacak ve oyuna gelecek bir hareket değildir. Dün gece itibariyle emniyet güçlerimizi, yaşanan ve yaşanabilecek olaylar hakkında uyardık. Şimdi de hemşerilerimizi sağduyuya davet ediyoruz. Türk milleti ve devleti, her türlü kötü günü aşabilecek güçtedir. Yeter ki basiret sahibi yöneticileri olsun."

Bu haber 491 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,083 µs