En Sıcak Konular

Çarşı'dan 'cinayet' açıklaması geldi!

6 Eylül 2007 18:23 tsi
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı"nın lideri Alen Markaryan ve arkadaşları, basın açıklaması yaparak, geçen cumartesi günü Beşiktaşlı bir taraftarın silahla öldürülmesi olayının tamamen kişisel husumetten kaynaklandığını ileri sürdü.


Çarşı'nın lideri Alen, 'cinayette bilet olayı yok' dedi.

Beşiktaş meydanında yapılan basın açıklamasına Alen Markaryan"ın yanı sıra siyah-beyazlı tribünün ileri gelenleri ve yaşanan olayda vefat eden Ferdi Aslan"ın arkadaşları katıldı.

vatan'dan elde edilen bilgiye göre, Alen Markaryan, son dönemde acı bir olay yaşadıklarını belirterek, "Bunun üzüntüsü içindeyiz. Ama kimse bırakmıyor ki üzüntümüzü yaşayalım. Aslı astarı olmayan iddialarla olayı başka yerlere çekmeye çalışıyorlar. Açıkçası Beşiktaş düşmanlığı yapıyorlar. Bugüne kadar açıklama yapmamamızın nedeni, acımızın büyük olmasındandır" dedi.

Olayın bedava bilet ile ilgisinin olmadığını savunan Markaryan, "Ferdi, benim tribündeki yardımcımın en yakın arkadaşıydı. Olay iki kişi arasındaki husumetten kaynaklandı. Bilet olayı yoktur. Biz iki kişiyi içeri alabilmek için müdüriyete yalvar yakar oluyoruz. Müdüriyet orada, sorabilirsiniz. Biletix orada... Fazla bilet mi basıyor Biletix o zaman?" şeklinde konuştu.

Alen Markaryan, olayın ayrıca, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin aleyhine sezon başında açılan pankartlara bağlanmaya çalışıldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Pankart açıldığında zaten rahmetli arkadaşımız orada yoktu. O gün maça ikinci yarıda gelmişti. Pankart ile ne alakası var? O maçtan sonra Zürih, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçları geçti. Tribünlerde hiç böyle olay yaşanmadı. Bu, maç haricinde olan bir olay. Zaten biz maçtayken olmuş bir olay. Olayı yapan diğer kişiler de tribünde olan kişilerdi, onların da hayatı karardı. Zaten bu olayın bilet veya pankart için olmadığını emniyet de biliyor. Ama Beşiktaş düşmanlığı yapılıyor, devamlı Çarşı"yı bu işlerin içine çekmeye çalışıyorlar." 



Bu haber 540 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,035 µs