En Sıcak Konular

Davutoğlu: Öğrencimsen 'hocam' diyeceksin!

31 Ağustos 2014 09:49 tsi
30 Ağustos resepsiyonunda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve master programı sırasında öğrencisi arasında gelişen diyalog davetlileri tebessüm ettirdi.

Davetliler arasında doktora ve master programları sırasında öğrencisi olduğunu söyleyen bir kadının kendisine "başbakanım" diye hitap etmesi üzerine Davutoğlu, "Hayır, öğrencimsen 'hocam' diyeceksin" demesi, çevresindekilerin de tebessüm etmesine neden oldu.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu da resepsiyona eşi Sare Davutoğlu ile katıldı. Resepsiyonun davetlilerinin birçoğuyla ayaküstü sohbet eden ve yeni görevi nedeniyle tebrikleri kabul eden Davutoğlu, sanatçılar Yavuz Bingöl, Ece Erken, Serkan Çağrı ile müzik üzerine konuştu.
 
Davetliler arasında doktora ve master programları sırasında öğrencisi olduğunu söyleyen bir kadının kendisine "başbakanım" diye hitap etmesi üzerine Davutoğlu, "Hayır, öğrencimsen 'hocam' diyeceksin" demesi, çevresindekilerin de tebessüm etmesine neden oldu.
 
ŞEHİT EŞİNİN ELİNİ ÖPTÜ
 
Davutoğlu, kendisiyle tanışmak isteyen şehit eşi Perihan Öztürk ve kızı Burcu Öztürk ile bir süre sohbet etti. Perihan Öztürk'ün elini öpen Davutoğlu, şehit ve gazilere minnet borçlu olduklarını söyledi. Perihan Öztürk de Davutoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, başarılı olmaları için her zaman dua ettiğini belirtti.
 
Sanatçılar Berdan Mardini, İzzet Yıldızhan ve Ece Erken ile sohbet eden ve özçekim isteklerini geri çevirmeyen Davutoğlu, özürlü sporcular, milli sporcular, çeşitli rütbelerdeki askerlerle de hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
HDP Milletvekili Hasip Kaplan ve bazı milletvekilleriyle sohbet eden ve Meclis'teki bazı anılarını anlatan Davutoğlu, yeni Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile de sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vatan
 

Bu haber 530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,397 µs