En Sıcak Konular

Erdoğan’a veda Davutoğlu’na ‘Merhaba’ kongresi

25 Ağustos 2014 08:49 tsi
Erdoğan’a veda Davutoğlu’na ‘Merhaba’ kongresi
AK Parti, Başbakan Erdoğan’ı 27 Ağustos’ta yapılacak olağanüstü kongrede, 30 bin kişinin katılımıyla Çankaya Köşkü’ne uğurlamayı planlıyor.

Kuruluşundan bu yana 13 yılda 4 olağan kongre düzenleyen AK Parti, Başbakan Erdoğan'ı 27 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü kongrede, 30 bin kişinin katılımıyla Çankaya Köşkü'ne uğurlamayı planlıyor. Kongre, aynı gün genel başkan seçilecek Davutoğlu'na da "Merhaba" niteliğini taşıyacak.

AK Parti'de seçilmiş Cumhurbaşkanı Başbakan Tayyip Erdoğan'ın veda edip Ahmet Davutoğlu'nun genel başkan olarak seçileceği olağanüstü kongrenin hazırlıklarında sona gelindi. Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrenin açılış konuşmasını Erdoğan yapacak. Erdoğan'ın gelişinden önce hizmet ağırlıklı 10 dakikalık bir faaliyet filmi gösterilecek.
 
ENGELLİYE ÖZEL HİZMET

30 bin kişinin katılacağı kongreyi izlemek üzere 100'ü yabancı, bin gazeteci akredite oldu. Görme engellilere kabartma alfabeli davetiyeler basıldı. İşitme engelliler için konuşmalar işaret diliyle anlatılacak. Erdoğan'ın konuşma metni, braille alfabesine çevrilerek görme engelli misafirlere dağıtılacak.

 KUMANYALAR, BAYRAK

Kongre sabahı tüm koltuklara kumanya ve ikramların yanı sıra birer Türk ve parti bayrağı bırakılacak. Kongre temalı 25 bin şapka, gelen misafirlere dağıtılacak. Delegelere dağıtılacak hediyelerde hem delegenin hem de Erdoğan'ın ismi yer alacak. Özel bir firma tarafından, kongrenin yapılacağı Arena'nın bahçesine konulacak bir TIR'dan içecek hizmeti verilecek. Kongre düzeni için her türlü detay düşünüldü. Yabancı heyetler için kokteyl salonu, Erdoğan'ın salon dışında da hitap edebilmesi için platform hazırlandı. Salon içinde harem-selamlık görüntü oluşmaması için kadın ve gençlerin oturacakları yerlerin planlaması yapıldı.
 
POSTER DEĞİŞECEK

AK Parti'deki kongre hazırlıklarının yanı sıra genel merkez binasında da Davutoğlu için hazırlıklara başlandı. Genel merkez binasının yola bakan ön cephesini süsleyen ve boydan boya binayı kaplayan dev Erdoğan posteri çıkarılıp yerine Davutoğlu posteri asılacak. Ayrıca bina içindeki toplantılar sırasında salona asılan Erdoğan posterleri de Davutoğlu'nunkilerle değiştirilecek. Değişikliklerin, Davutoğlu'nun genel başkan seçileceği olağanüstü kongre günü gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Habertürk


 



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,235 µs