En Sıcak Konular

Karayılan'dan IŞİD'e ultimatom: Pişman olacaksınız!

15 Ağustos 2014 11:52 tsi
Karayılan'dan IŞİD'e ultimatom: Pişman olacaksınız! IŞİD'e seslenen Murat Karayılan gözdağı verdiği açıklamasında ""Bu saldırılarına devam eder isen, sana karşı devreye koymadığımız şeyler var. Bunları devreye koyacağız. Pişman olursunuz."

PKK'nın silahlı kolu HPG'nin tepe ismi Murat Karayılan IŞİD'e seslendiği açıklamasında gözdağı verdi. Hayli iddialı bir uyarıda bulunan Karayılan "Ey uluslararası çete İŞİD! Ey İŞİD! Kürt halkı yalnız değildir. Bunu böyle bil." dedi.

"SANA KARŞI DEVREYE KOYMADIĞIMIZ ŞEYLER VAR"

PKK'nın silahlı mücadeleye başlamasının yıldönümü olan 15 Ağustos nedeniyle Kandil'de yapılan kutlamalarda konuşan Murat Karayılan IŞİD'e seslendi. "Bu saldırılarına devam eder isen, sana karşı devreye koymadığımız şeyler var. Bunları devreye koyacağız. Pişman olursunuz. Bir an önce bu vahşetinize son verin." diyen Karayılan Kürt halkının kazanımlarına karşı büyük bir saldırı başlatıldığını belirtti.


‘PİŞMAN OLACAKSINIZ!’

"Buradan her şeyden önce HPG adına şunu söylüyoruz; Ey uluslararası çete İŞİD! Ey İŞİD! Kürt halkı yalnız değildir. Bunu böyle bil. Bu saldırılarına devam eder isen, sana karşı devreye koymadığımız şeyler var. Bunları devreye koyacağız. Pişman olursunuz. Bir an önce bu vahşetinize son verin. Vahşet uygulamayın. Bugüne kadar sizin sahibiniz Batı’da ve Güney’de katliam uygulayan BAAS rejimiydi. Şimdi de siz yeniden aynı katliamları uyguluyorsunuz. Hiçbir felsefede bu katliamlara yer yoktur. İslam dininde hiç yoktur. Kürdistan halkına karşı 21. yüzyılda sergilenen bu vahşeti tüm dünya izliyor”

‘KÜRDİSTAN'IN SAVUNMASI İÇİN GEREKLİ TUTUM SERGİLENECEKTİR’

“Hiç kimse merak etmesin. Artık Kürdistan Savunma Güçleri vardır. Bu güç bütün Kürdistan için gerekli rolü oynayabilir. Şimdi Mahmur, Şengal ve Kerkük’te Kürdistan Savunma Güçleri tüm saldırıları geri püskürtmek için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Özellikle bütün Kürt kazanımları konusunda bugün Kerkük üzerinde büyük bir saldırı var. Buraların korunması için Kürdistan Savunma güçleri gerekli performansı sergileyecektir. Apocu fedailer artık Kürdistan’da kimsenin katliam yapmasın geçit vermeyecektir. Bu yüzden saldırılar başlar başlamaz Apocu fedailer Şengal’e gerekli müdahaleyi yaptı ve gelişecek daha büyük katliamların önüne geçti. Şengali özgürleştirecekler. Bu hakikati herkes bilmelidir. Bugün artık Kürdistan Savunma Güçleri vardır. Bu güç bütün Kürdistanı savunabilir.”

Bu haber 830 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,596 µs