En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nun yerine gelecek isim!

13 Ağustos 2014 16:39 tsi
Kılıçdaroğlu'nun yerine gelecek isim! Kemal Kılıçdaroğlu'nu indirmek için düğmeye basan muhaliflerin eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e genel başkanlık için teklif götüreceği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan yenilginin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nu indirmek isteyen muhalifler güçlü bir aday arayaşına girdi.

CHP'li muhaliflerin, Köşk seçimlerinde sandık başına gitmeyerek adından söz ettiren 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e genel başkanlık için teklif götürüleceği öne sürüldü.

GÜÇLÜ ADAY ARIYORLAR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Başbakan Erdoğan karşısında seçimi kaybetmesi, CHP içerisindeki muhalif güçleri yeniden harekete geçirdi. Kurultay çağrısında bulunan isimler bir taraftan da Kılıçdaroğlu'nun karşısına güçlü bir aday çıkarma arayışında...

KILIÇDAROĞLU'NU İNDİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

CHP'de Emine Ülker Tarhan önderliğindeki muhalif güçler Kılıçdaroğlu'nu genel başkanlık koltuğundan indirmek için harekete geçtiler. Dün basın mensuplarının karşısına geçen Tarhan, Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirerek "Bu seçim sonucu partimizin varlık, yokluk mücadelesi sürecine girdiğini, önümüzdeki genel seçimlerde ana muhalefet özelliğini dahi yitirme riski ile karşı karşıya kaldığını göstermektedir. Bu açık ve yakın tehlike karşısında gerçek sorumluluk sahipleri olan Kurultay delegelerimizi, partimizin ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz" dedi.

2015'E YENİ LİDER YENİ HEYECAN

Haberler.com'dan Olgun Kızıltepe'nin haberine göre, parti içerisinde büyük yankı uyandıran bu çıkışın detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması sonrası AK Parti'nin güç kaybedeceğini savunan CHP kurmayları, 2015 seçimlerine güçlü bir liderle girmek için kolları sıvadı.

AHMET NECDET SEZER SÜRPRİZİ

Şimdiye kadar parti içerisinden Emine Ülker Tarhan ve Muharrem İnce'nin isimleri gündeme geldi. Parti dışından önerilen isimlerin de değerlendirildiği toplantılarda, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in ismi de gündeme geldi. CHP içerisinden konuştuğumuz bazı isimler, yeterli delege sayısına ulaşılması durumunda Kılıçdaroğlu'nu istemeyen partililerin Sezer'e teklif için harekete geçeceğini belirtti.

OY KULLANMAYA GİTMEDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem İhsanoğlu'nun içine sinmemesi hem de Kılıçdaroğlu'nun "tıpış tıpış sandığa gideceksiniz" sözlerine içerlendiği için oy kullanmaya gitmeyen Sezer, CHP içerisindeki ulusalcı kanadın takdirini kazanmıştı.

Bu haber 884 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,157 µs