En Sıcak Konular

Fenerbahçe'nin yeni menajeri belli oldu

12 Ağustos 2014 14:31 tsi
Fenerbahçe Ülker'de Mirsad Türkcan'ın Takım Menajerliği görevinden ayrılmasının ardından yerine sürpriz bir isim getirildi.

Fenerbahçe Ülker’de, Mirsad Türkcan’dan boşalan Takım Menajerliği görevine, Ömer Onan getirildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

"Yeni sezon öncesi, mücadele edeceği tüm kulvarlarda hedeflerine ulaşabilmek için kadrosunu güçlendiren ekibimiz Fenerbahçe Ülker'de, Takım Menajerliği pozisyonunda değişikliğe gidilmiştir.

Fenerbahçe Ülker formasını 2006-2012 yılları arasında başarıyla terleten, aktif basketbolculuk kariyerini sonlandırmasının ardından sarı lacivertli renklere 2012-2013'te Dış İlişkiler Sorumlusu, 2013-2014'te de Takım Menajeri olarak hizmet eden Mirsad Türkcan, kariyerine farklı bir yön verme kararı almıştır. Mirsad Türkcan'a bugüne kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine sonsuz başarılar dileriz.

Takımımız Fenerbahçe Ülker'de, Mirsad Türkcan'dan boşalan Takım Menajerliği görevine, formamızı yıllarca özveriyle terletmiş ve Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olmuş Ömer Onan getirilmiştir.

Sarı lacivertli formayı tam dokuz sezon boyunca giyen Ömer Onan, bu süre zarfında beş Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu, üç Türkiye Kupası ve iki de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları elde etmiştir. Ömer Onan, son dört sezondur takım kaptanlığı görevini de başarıyla yerine getirmiş, hırsı ve tecrübesiyle takımına liderlik etmiştir.

Ömer Onan, Beko Basketbol Ligi'nde 500 maç ve 4500 sayı barajlarını aşmış, ligimizin en kariyerli oyuncularından biri olmuştur.

Ülke basketboluna Milli Takım seviyesinde de yıllarca başarıyla hizmet etmiş olan Onan, 2001 yılında Avrupa ikincisi, 2010 yılında da Dünya ikincisi olan A Milli Takım kadrolarında yer almıştır.

Takım Menajerliği'ne getirilen Ömer Onan'a, Fenerbahçe Ülker ile sayısız başarılar kazanacağını umduğumuz yeni kariyerinde sonsuz başarılar dileriz. "

Bu haber 483 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,754 µs