En Sıcak Konular

'Sayın Gül, CHP ya da MHP'ye gitsin'

12 Ağustos 2014 09:33 tsi
'Sayın Gül, CHP ya da MHP'ye gitsin' Sabah Başyazarı Barlas, AK Parti'nin Gül gibi bir isme ihtiyacı olmadığını söyledi ve ekledi: "Eğer aktif hizmet istiyorsa Sayın Gül, CHP ya da MHP'ye gitsin. Onların buna daha çok ihtiyacı var."

Mehmet Barlas, NTV'de AK Parti kongresini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Program boyunca Abdullah Gül'e oldukça ilginç göndermeler de bulunan Barlas, Köşk ile parti arasında dönem dönem uyumsuzlukların yaşandığını iddia etti. Bu uyumsuzlukların Gül'ün AK Partili olmayan çevresinden kaynaklandığını ifade eden Barlas, Erdoğan'ın kararını verdiğini söyledi.

Abdullah Gül'ün partinin başına geçmek istemesi halinde Erdoğan'ın buna hayır demesinin pek mümkün olmadığını ileri süren Barlas, böyle bir talebin de gerçekleşmesinin mümkün olmadığını söyledi. Barlas, Gül'e bir de yol gösterdi. İşte o ilginç sözleri:

"Gül, eğer ille de ben genel başkan olmak istiyorum derse Erdoğan'ın buna hayır demesi çok zordur. Abdullah Gül ise akıllı ve bilinçli bir insan olarak bunu istemez. Şartların gelişmesini bekler ondan sonra karar verir. Bu fantazi tabi ki! Eğer Gül, Türk siyasetine hizmet etmek isyorsa AK Parti'ye gelmek yerine Cumhuriyet Halk Partisi'ne genel başkan olsun. Çünkü onların ihtiyacı var buna. AK Parti'nin beyne, başarıya felan ihtiyacı yok! Hem beyne hem başarıya CHP'nin ihtiyacı var. Belki MHP'ye yardımcı olabilir. Abdullah Gül'ün AK Parti'ye dönmesi halinde, partinin daha zenginleşeceği kesin. AK Parti, Tayyip Erdoğan ile zaten zengin."

Gazeteciler.com



Bu haber 568 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,253 µs