En Sıcak Konular

Bakan Yıldız: Elektrik kesilmeleri beklemiyoruz

10 Ağustos 2014 14:25 tsi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, oyunu Ankara'da kullandı.

Yıldız, "Yaptığımız çalışmaların neticesi, birinci turda seçimin nihayetleneceği ve bu akşam itibariyle 12. Cumhurbaşkanımızın ilan edileceğidir" dedi. Yıldız, "Oylar uygun bir şekilde tasnif edilecek, sayılacak ve demokratik şekilde bunlar açıklanacak. Elektrik kesilmeleri beklemiyoruz" diye konuştu.
 
Denizli'de oy kullanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçimin, Türkiye için yeni bir dönemin, yeni Türkiye'nin başlangıcı olması açısından önemli olduğunu belirtti. Zeybekci, "Belki Türkiye'de başkanlık sisteminin de acil şekilde gündeme geldiği, evrensel standartlarda, en üst düzeydeki bir demokrasi ve hukuk sisteminin de egemen olduğu yeni bir anayasayla Türkiye'nin çok hızlı bir şekilde tanışma dönemini yaşayacağız inşallah" dedi.
 
Samsun'da oyunu kullanan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  "Bölgesinde kuvvetli, sözü dinlenen bir ülke, aynı zamanda dünya siyaseti içerisinde, uluslararası camiada saygınlığı olan ülkemizin daha da kuvvetlenmesi için inşallah ümit ediyoruz ki cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçları hayırlı olur" diye konuştu.
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, oyunu Diyarbakır Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi'nde kullandı. Eker, "İnşallah bu yeni seçim şekli Türkiye için yeni ufuklara, hayırlı hizmetlere, milletimiz için kolaylıklara vesile olur" dedi.
 
Oyunu Üsküdar'da kullanan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Sandıktan çıkan sonuç milletin iradesidir... Seçim kampanyası döneminde kim ne şekilde ne söylemişse, seçimden sonra seçilen cumhurbaşkanına 'hayırlı olsun' demek suretiyle söylemlerimizin ortak paydalarımızın üzerinden yükselmesini ve sinerji elde edilmesini diliyorum" ifadesini kullandı.
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de oyunu kullandı. Yılmaz, "Bugün çok şükür huzur içinde insanlarımız gidip oylarını kullanıyor ve onların tercihlerine göre 12. cumhurbaşkanımız seçilmiş olacak" dedi.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, kendisinin de mezun olduğu Lütfiye Kısacık İlkokulu'nda oy kullandı. Çelik, "Demokrasi mücadelemiz açısından, yaklaşık meşrutiyetten bu yana en önemli devrimlerden birini gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.
 
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, oyunu Batman'da kullandı. Şimşek, "Cumhurbaşkanı seçimi yeni ve güçlü bir dönemin başlangıcı olacak. Bu seçim bölgede çözüm süreci, Türkiye'nin bölgesel ve küresel aktör olması açısından önemli bir dönüm noktasıdır" ifadesini kullandı.
 
Oyunu Sivas'ta kullanan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,  "Cumhurbaşkanlığı seçimi, ülkemiz için hayırlı olsun, 7 iklim için hayırlı olsun, kültür coğrafyamız için hayırlı olsun. İnşallah, Türkiye'yi, büyük Türkiye'ye ulaşmak için bir adım daha yaklaştırır" diye konuştu.
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, oyunu Afyonkarahisar'da kullandı. Eroğlu, "Bu seçimin bütün milletimizin hayrına, birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını yürekten temenni ediyorum. Bu milletimizin tarihinde önemli bir dönüm noktası. Özellikle milletle devletin kucaklaştığı bir gün olacak" dedi.

aa


Bu haber 395 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,417 µs