En Sıcak Konular

CHP'den halka ağır hakaret

8 Ağustos 2014 19:04 tsi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Maltepe de gerçekleştirdiği mitinge katılanlar için ağır hakaretlerde bulundu.

Akgün, Erdoğan'ın mitinglerine gidenler için "50 TL'ye kendini satan hainlerden ülkemizi kurtaracağız" hakaretini etti.

Büyükçekmece'de CHP, MHP, BBP ve DP İlçe Teşkilatları Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için ortak Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Açılışta konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün hedefinde AK Partililer ve Başbakan Erdoğan destekçileri vardı. Akgün Büyükçekmece'den Erdoğan'ın mitingine gidenler için "50 TL'ye kendini satan hainlerden ülkemizi kurtaracağız" dedi.

Erdoğan'a oy verenlere hain dedi

Akgün, önceki gün Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren CHP, MHP, BBP ve DP Büyükçekmece İlçe Teşkilatlarının ortaklaşa açtıkları seçim koordinasyon merkezi açılışında halka hakaret içeren bir konuşmaya imza attı. Akgün "Büyükçekmece'nin Dizdariye, 19 Mayıs, Tepicik Türkoba ve Mimarsinan Merkez mahallelerin de Maltepe de'ki mitinge gitmeleri için dünden beri Tepecik'de Türkoba'da B.çekmece 19 Mayıs mahallesinde Dizdariye mahallesinde 50 TL İle 100 TL arasın da para ve paket dağıtılıyor. Sabahleyin otobüsler geldi 50'şer lira yevmiyelerini aldırlar paketlerin içerisinde kumanya şimdi Maltepe ye götürdüler. Biraz önce dedim ya bu milletin değeri 50 TL. Bu milletin değeri 50 TL derken şimdi gazeteciler altına başka bir şey yazacaklar. İçimizdeki 50 TL'ye kendini satan hainlerden ülkemizi kurtaracağız. 50 TL'ye insan inanmadığı dava uğruna gidip orada alkış yapmaz" ifadelerini kullandı.

'Bazıları midesine bazıları Atatürk'ün emanetine oy verecek'

Akgün, hakaret içeren konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Türkiye'ye önümüzdeki Pazar günü Cumhuriyet değerini tekrar rayına oturma meselesini oylayacak. Bu oylama 2 türlü olacak. Bazıları midesine oylayacak bazıları bir paket kurtlu fasulyeye oylayacak, ona oyunu verecek. Bazıları bizim şu arka mahallede (Mimarsinan Merkez) olduğu gibi 50 TL' ye kendisini satacak. Ama bu inancım şudur ki bu ülke 8 - 9 milyonken kuva-i milliye hareketi içerisinde olan insan sayısının toplam yüz bini geçmediğini biliyoruz. 8 milyonu toplumun o günkü ülkenin 8 milyona İngiliz mandasını kabul etmiştir. Gerçek tarih bunu yazar işte. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşları karafatmalarla, karayılanlarla işte o kahramanlarla 200 bin kişi Türkiye'yi kurtarmış ve cumhuriyeti kurmuştur. Şimdi de inanıyorum ki, inancım odur ki Türkiye'yi yine o inançla azınlıkta kalan inançlı bu millet azınlıkta kalan o inançlı millet bu Atatürk'ün emanetini yani Cumhuriyeti ülke ve silahlarını bundan sonra tarumar olmaktan çıkartır tekrar bu gemiyi emin bir şekilde yüzdürmeye devam edecektir. Buna inancım tamdır."

yenisafak.com.tr


Bu haber 492 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,707 µs