En Sıcak Konular

''Bahçeli ve Kılıçdaroğlu uzaklaştırılacak''

8 Ağustos 2014 09:58 tsi
''Bahçeli ve Kılıçdaroğlu uzaklaştırılacak'' Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP ve CHP liderlerinin partilerinden uzaklaştırılarak, bu iki partinin bir arada seçime girmeyi temin etmeye çalışılacağını iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 24 TV'de 'Söz Bitmeden' programında Elif Çakır'ın sorularını cevaplandırdı.
 
Melih Gökçek, 12 yıllık AK Parti iktidarını anlatırken, 'neden Recep Tayyip Erdoğan' sorusuna grafiklerle Türkiye'nin nereden nereye geldiğini gösterdi.
 
Elif Çakır "sizce Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığına ilişkin ne düşünüyorsunuz? İhsanoğlu neden aday gösterildi? Arkaplanda neler oldu?" sorusuna Melih Gökçek şunları söyledi:
 
'ŞARON, ÇOK BÜYÜK DEVLET ADAMIYDI'

Melih Gökçek, Eski Şanlıurfa milletvekili Halil İbrahim Çelik'in kendisini telefonla arayarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Ariel Şaron'un komaya girdiği haberi geldiği esnada, Şaron için; "çok yazık oldu, büyük devlet adamıydı" ifadelerini kullandığını aktardı. Gökçek şunları söyledi:
 
"Bugün telefonla eski Urfa Milletvekili ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Çelik ile görüştüm. Çelik, bana 4 Ocak 2006 tarihini verdi. "Beni toplantıya katılmak üzere Cidde'ye çağırdılar. Müsiad da orda, Ekmeleddin Bey de orda" dedi. "Birlikte masanın etrafında oturuyoruz, o sırada haber geldi. Ve dediler ki; Ariel Şaron komaya girdi. Ve Ekmel Bey'i oradaki aşağı yukarı 20-30 kişiyi şahit gösteririm" diyor. Söylemiş olduğu tabir aynen şu: "Çok yazık oldu. Çok büyük bir devlet adamıydı." Şaron için söylüyor. Şaron kim? 'Beyrut kasabı' diye anılan Sabra ve Şatilla katliamlarının, 2000 kişinin ölmesinin asıl sorunlusu olarak bilinen bir katil. O katil için "çok büyük devlet adamı" diyor. Kim diyor? Ekmeleddin Bey diyor. Yani Ekmeleddin'in İsrail'in katillerine bakış açısı bu."
 
EKMEL BEY ÖNCEDEN ADAY OLARAK TESPİT EDİLDİ
 
"Ekmeleddin İhsanoğlu'nun nereden geldiğini ispat edeyim" diyen Melih Gökçek, Tevfik Diker'in 'Kurtlar Medyası' kitabından ve Ergün Diler'in yazısından yaptığı alıntılarla sözlerini şu şekilde sürdürdü:
 
2013 Aralık'ında basılan kitapta bir yazı okuyorum; başlık: Ahtapotun Kolları. "Ekmeleddin İhsanoğlu bir defa daha Hürriyet gazetesinin birinci sayfasındaydı. 13 Şubat 2013. Cansu Çamlıbeli Prof. İhsanoğlu ile yaptığı röportajın ilk sayfasında genişçe anonsu dikkatimi çekti. Sekiz yıldır sürdürdüğü İİT Genel Sekreterliğini bu yıl sonunda bırakacak olan Ekmeleddin İhsanoğlu'na genelde Doğan grubu, özelde Hürriyet gazetesi iki yıla aşkın bir süredir özel ilgi gösteriyor. Aydın Doğan hac farizasını yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gittiğinde kendisini Prof. İhsanoğlu misafir etmişti. Aydın Doğan'a Hüsamettin Özkan da eşlik etmişti. Aydın Doğan 2011 yılı Ağustos ayında Cidde'ye gidip Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüştüğünü bugün bütün bunlara eklemeliyim. Aydın Bey'in İhsanoğlu ile yakın irtibatı bu tarihten öncesine dayanıyor. Aldığım bilgiler Aydın Doğan'ın Prof. İhsanoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı'na adaylığını koymasını istediği doğrultudadır. Bu proje hayata geçer geçmez ancak böyle bir talebin yapılmış olduğu kesindir. Diyeceğim o ki; Aydın Doğan ve arkasındaki yaşlı kurtlar düzeni Erdoğan'ın Çankaya yolunu kesebilmek için Başbakan'a gitmesi muhtemel oyların bölünmesini arzu ediyor."
 
Daha Ekmeleddin'in lafı yokken aday olacağını Aralık 2013'de söylüyor. Çok daha önemli bir belge de Ergün Diler'in 27 Ağustos 2011'de yazdığı yazıda var.
 
"Merakım başka. Çok güvendiğim bir arkadaşımın benimle paylaştığı bilgiye göre bir büyük gazete sahibi ve yanına aldığı bir isim." İsim vermiyor ama Aydın Doğan ve Hüsamettin. "En büyük patronun isteği doğrultusunda Cidde'ye gidip Ekmeleddin Bey'le görüşmüşler. "Sizi önümüzdeki dönem Çankaya Köşk'ünde görmek isteriz" teklifinde bulunmuşlar. Ekmeleddin Bey de bu öneriye çok sıcak bakmış."
 


 


Şimdi size 3 tane gazete kupürü göstereceğim:
 

4 Ekim 2009 Hürriyet gazetesi sürmanşetinde; İslam dünyasının yükselen yıldızı. Ekmel Bey pompalanmaya başlanıyor:

 



 
10 Ocak 2011 Hürriyet'in sürmanşeti; 57 İslam ülkesi adına Mısır'daki patriğe mektup yazıyor. Kim? Ekmel Bey.
 
ERTUĞRUL ÖZKÖK EKME BEY İÇİN BEŞ YAZI YAZDI
 

"Ertuğrul Özkök'ün beş tane yazısı var Ekmel Bey'le ilgili. Ekmel Bey'in bir yıldız olduğunu anlatıyor. Bütün bunlar Ekmel Bey'in önceden Cumhurbaşkanı adayı olarak baronlar tarafından tespit edildiğini gösteriyor."

BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU UZAKLAŞTIRILACAK

"Önümüzdeki dönem göreceksiniz MHP'nin başından Devlet Bahçeli'yi uzaklaştıracaklar. Kılıçdaroğlu da muhtemelen uzaklaştırılacak. Bu iki partiyi bir araya getirecek yeni bir formül üzerine çalışıp, iki partinin bir arada seçime girmeyi temin etmeye çalışacaklar."
 
HEM KILIÇDAROĞLU, HEM BAHÇELİ, HEM DESTİCİ BİR YERLERDEN KISTIRILDILAR
 
"Kılıçdaroğlu, Ekmel Bey'in adaylığını 3-5 gün önce, bir hafta önce veyahut on beş gün önce falan öğrenmiştir. Çünkü baronlar çağırdı "adayınız bu, hadi güle güle." Talimat verildi. Gerek Kılıçdaroğlu, gerek Bahçeli, gerekse de BBP'nin başkanı Destici'nin üçünü birden bir yerlerden kıstırdılar. Benim bildiğim Bahçeli, milli Bahçeli böyle bir projenin içerisinde bir yerden kıstırılmasa başka türlü ikna edilemez."

Yirmidorthaber.com



Bu haber 810 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,818 µs