En Sıcak Konular

Beşiktaş play-off turunda

6 Ağustos 2014 22:37 tsi
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede Hollanda'nın Feyenoord takımıyla yaptığı rövanş maçını 3-1 kazanan Beşiktaş, play-off turuna kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemede Beşiktaş ile Hollanda'nın Feyenoord takımı arasında oynanan rövanş maçında siyah-beyazlı takım, 3-1 galip geldi.
 
İlk maçta aldığı 2-1'lik galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Beşiktaş, rövanşın ilk dakikalarında oyunu kontrol etmekte zorlandı. Sahasından çıkmakta zorlanan siyah-beyazlı takım, ilk bölümlerde rakibin hücumlarını savuşturmaya çalıştı. Hücumda etkili olamayan ev sahibi takım, 28. dakikada Mustafa'nın rakibini hataya zorlamasıyla golü buldu. Bu oyuncu kazandığı topu, ceza alanındaki Demba Ba ile buluşturarak takım arkadaşının golünde etkili oldu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. Beşiktaş, bulduğu golün ardından savunmadaki kontrollü oyununu sürdürdü ve yine rakibin açık vermesini bekledi. Siyah-beyazlı ekip, soyunma odasına da 1-0 üstünlükle gitti.
 
Sağ kanattan etkili ataklar yapan konuk Feyenoord ise ceza sahasında veya önünde açıklar bulamayınca kendisini umutlandıracak golü baskısına rağmen bulamadı. Beşiktaş'ın hücumda etkili olmasına izin vermeyen Hollanda temsilcisi, 28. dakikada savunmada yaptığı büyük hatayla golü kalesinde gördü. Konuk ekip, yeniden baskı kurmaya çalıştıysa da ilk yarıyı 1-0 geride kapadı.
 
23. dakikada Te Verde'nin ceza alanı önünden şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
 
28. dakikada sol kanatta topu kapan Mustafa, çaprazdan ceza alanına girdiği anda altıpasta Demba Ba'yı gördü. Bu oyuncu, rakibin müdahalesiyle dengesini kaybetmesine rağmen meşin yuvarlağı filelere göndermesini bildi: 1-0.
 
33. dakikada sağ kanatta Motta'nın kullandığı serbest atışta Nelom'un ters vuruşunda, kaleci son anda topu kornere çeldi.
 
Beşiktaş, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

aa



Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,177 µs