En Sıcak Konular

Beşiktaş: 0 Kayserispor: 0

1 Eylül 2007 23:09 tsi
Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 4. hafta maçında konuk ettiği Kayserispor'la golsüz berabare kaldı. Beşiktaş 0-0 Kayserispor...

Maçtan dakikalar...

Ve maça Kayserisporlu oyuncuların vuruşuyla başlandı...

Beşiktaş taraftarının takımına büyük tezahüratı var.

Maçın ilk serbest vuruşunu 5. dakikada Beşiktaş kullanıyor. Sol kanattan Tello ortaladı, Kayserisporlu oyuncular ceza sahası içerisinde topu karşıladı.

Beşiktaş kalesinde maçın 9. dakikasını geride bırakırken büyük tehlike yaşandı. Sol kanattan Mehmet Topuz korner atışını kullandı. Top Beşiktaşlı oyunculardan geri döndü. Mehmet tekrar ortaladı, Cangele çaprazdan vurdu, kaleci Hakan ayağıyla çıkardı topu.

Kayserispor'un atağından hemen sonra Beşiktaş hızlı çıktı.  Serdar Özkan orta sahadan tek başına getirdi, ceza sahası sol çaprazından vurdu, top Ivankov'da kaldı.

14. dakika ve Toledo karşılaşmadaki ilk sarı kartı gören oyuncu oldu. Orta sahada sağ taç çizgisinin hemen yanından hızla çıkan Serdar Özkan'ı düşüren Toledo'ya hakem Kuddisi Müftüoğlu sarı kartı gösterdi.

Beşiktaş gole çok yaklaşıyor 15. dakikada. Delgado'nun sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Toraman yükseldi ve kafayı vurdu. Top üst kale direğine çarparak auta çıktı.

19. dakikada Tello Kayserispor ceza sahası içerisine sol çaprazdan ortaladı. Kaleci Ivankov topu iki pozisyonda kontrol etti.

Beşiktaş kalesi bir büyük tehlike daha atlattı. 22. dakikada orta saha çizgisinden ceza sahasına yapılan ortada Mehmet topu kontrol etti ve vurdu, top kaleci Hakan'ın parmaklarının ucundan az farkla üstten dışarıya gitti.

Mehmet Topuz yaklaşık 30 metrelik mesafeden serbest vuruşu kullandı. Direkt kaleye vuran Mehmet Topuz'un vuruşu farklı şekilde yandan dışarıya gitti.

Gökhan Ünal 32. dakikada çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Kayserispor yarı sahasından ortalanan topta Gökhan Beşiktaş ceza sahasına kadar girdi ve vuruşunu yaptı ama Gökhan Zan tam zamanında müdehale ederek topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın 33. dakikasını geride bırakıyoruz ve Beşiktaş 8, konuk ekip Kayserispor 17 top kaybıyla oynuyor.

Topla oynama yüzdelerinde ise Beşiktaş %60'a,  %40'lık bir üstünlük kurmuş durumda.

Maçın 40. dakikasını geride bırakıyoruz ve karşılaşmanın başındaki tempo şu an yok.

Bobo 43. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya kale sahasında kafayı vurdu, kaleci Ivankov çok rahat kontrol etti.

Maça 1 dakikalık kaybolan zaman eklenecek.

Kayserispor çok net bir pozisyondan yararlanamıyor. 45 +1'de sağ kanattan ceza sahası son çizgisine inen Mehmet, kaleci Hakan'ın altından topu kaleyi gönderdi. Kaleye doğru giden topu son anda Gökhan Zan çıkardı.

İlk yarının son düdüğü geliyor... Beşiktaş 0-0 Kayserispor...

Ve ikinci yarı başladı...

Beşiktaş ikinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Tello'nun yerine İbrahim Akın, Ricardinho'nun yerine Mehmet Yozgatlı oyunda.

Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başlıylor. 50. dakikada Koray ceza sahası önünden hemen çaprazdaki İbrahim Akın'a pasını verdi. İbrahim Akın çok sert vurdu '90'a giden topu son anda Ivankov kornere çeldi.

Beşiktaş ikinci yarıda daha istekli bir oyun sergiliyor.

Bu kez Bobo Kayserispor kalesini yokladı. 53. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın pasında ceza sahası içindeki Bobo topu kontrol etti. Bobo kalenin hemen önünde sağ çaprazdan vurdu, top yan ağlarda kaldı.

58. dakikada Mehmet Yozgatlı ceza sahasının sağından, zor pozisyonda topu Delgado'ya çıkardı. Delgado kalenin hemen önünden sekerek geçen topa dokunamadı.

Kayserispor'da oyuncu değişikliği. 63. dakikada Mehmet Eren çıktı, Fatih Ceylan oyunda.

65. dakikayı geride bırakıyoruz ve Kayserispor bu dakikalarda tamamiyle kapandı.

İbrahim Akın kaleyi yokladı. İbrahim ceza sahasının hemen dışında, çapraz pozisyonda çok sert vurdu top az farkla üstten dışarı çıktı.

Bu arada Kayserispor'da kaleci Ivankov topu oyuna sokmakta gecikince sarı kartı gördü.

Kayserispor'da bir oyuncu değişikliği daha. 67. dakikada Cangele çıktı, Kemal oyunda.

Kayserispor'da Gökhan Ünal, hakeme İbrahim Toraman'la girdiği pozisyonda kendisine faul yapıldığı şeklinde itirazlarda bulununca maçın hakeminden sarı kartı gördü.

Beşikaş 71. dakikada çok net bir pozisyondan yararlanamıyor. Mehmet Yozgatlı sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı, Bobo bomboş pozisyonda kafayı vurdu, top yandan dışarı gitti.

Beşiktaş'ta Delgado 74. dakikada yerini Higuain'e bırakıyor. Beşiktaş'ın yeni transferi İnönü'de ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor.

Karşılaşmada son 10 dakikaya giriyoruz ve maçta golsüz eşitlik devam ediyor.

Kayserispor çok net bir poziyondan yararlanamıyor maçın 87. dakikasında. Gökhan Ünal ceza sahası sağ çaprazından vurdu, kaleci Hakan çok kritik bir kurtarış yaptı.

Hakem 4 dakika koybolan zaman işareti verdi.

Ve maçın son düdüğü geliylor... Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 4. hafta maçında konuk ettiği Kayserispor'la 0-0 berabere kaldı ve ligdeki ilk puan kaybını gerçekleştirdi... Beşiktaş 0-0 Kayserispor...

hürriyet



Bu haber 533 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,742 µs