En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nun miting programı belli oldu

11 Temmuz 2014 12:40 tsi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçim miting programının 17 Temmuz'da İstanbul Beylikdüzü mitingiyle başlayacağı ve 9 Ağustos'ta Kadıköy mitingiyle sona ereceği bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçim miting programının 17 Temmuz'da İstanbul Beylikdüzü mitingiyle başlayacağı ve 9 Ağustos'ta Kadıköy mitingiyle sona ereceği bildirildi.
 
CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Genel Sekreter Gürsel Tekin ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçiminde yapacağı mitingler hakkında ortak açıklama yaptığı belirtildi.
 
Ortak açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 9 Ağustos'a kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Tekirdağ, Antalya, Amasya, Eskişehir, Manisa, Malatya, Tokat, Giresun Mersin ve Hatay'ın da bulunduğu illerde miting düzenleyeceği bildirildi.
 
Mitinglerin şölen şeklinde geçmesinin planlandığı belirtilerek, mitinglerle ilgili CHP örgütleri ve partili belediye başkanlarının gerekli her türlü  çalışmayı yapacağı, mitinglerin iftar sonrasında gerçekleştirileceği kaydedildi.
 
Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediyelerin iftar ve sahur etkinliklerine de katılacağı belirtilerek, bu etkinliklerde konserler ve gösterilerin de olacağı ifade edildi.
 
''Kaygı taşıyan insanlar Kılıçdaroğlu'na güvensinler''
 
Genel Başkan Kılıçdarloğlu'nun 17 Temmuz'da İstanbul Beylikdüzü'nde başlatacağı mitingin, 9 Ağustos'ta İstanbul Kadıköy mitingi ile tamamlanacağı belirtildi.
 
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
''Cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki sorunların üstesinden gelmesi gereken önemli bir süreç. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili cesur davranıp uzlaşma kültürünün mimarı olmuştur. CHP'nin böyle önemli bir konu karşısında duyarsız davranması düşünülemez. CHP'ye düşen, uzlaşma kültürünün mimarı olmaktı. CHP de bunu yerine getirdi. Kaygılar, eleştiriler, tartışmalar olabilir, bunlar çok doğaldır. Ancak, şuna inanın, kaygı taşıyan insanlar, Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye güvensinler. CHP'nin, bugün farklı siyasi partilerle Türkiye kamuoyuna cumhurbaşkanı adayı olarak sunmuş olduğu Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu ile inşallah 10 Ağustos'ta, ilk turda tarihi bir zaferi ilan edeceğiz. Bundan asla şüphemiz yoktur. Tüm yurttaşlarımızı şölen havasında geçecek olan mitinglerimize davet ediyoruz.''

aa


Bu haber 427 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,253 µs