En Sıcak Konular

Maltepe'de silahlı çatışma

2 Temmuz 2014 16:55 tsi
Maltepe'de Mali Şube ekipleri ile durdurmak istedikleri araç içindeki 3 kişi arasında çatışma çıktı. Yaralı kaçan şüpheli tedavi için gittiği hastanede polis tarafından yakalandı.

Maltepe'de Mali Şube ekipleri takip ettikleri aracı durdurmak istedi. İçinde 3 kişi bulunduğu öğrenilen otomobildekiler ile polis arasında çatışma çıktı.

Çatışmada iki şüpheli gözaltına alınırken bir şüpheli ise yaralı olarak kaçtı. Olaydan yaralı olarak kaçan şüpheli hastaneye gidince polis tarafından yakalandı.

Fındıklı Mahallesi Hancıoğlu Caddesi üzerindeki olay iddialara göre şöyle oldu. Mali Şubeye bağlı ekipler takip ettikleri 12 AE 669 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak otomobildeki üç kişi polisin ihtarına uymayınca silahlı çatışma çıktı.

Çatışmada polis iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken, üçüncü şüpheli ise yaralı olarak bindiği taksiyle kaçtı. Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine alırken, yerde dolu bir şarjör olduğu görüldü.

Çatışma sırasında şüphelilerin kullandığı otomobilin sağ arka camına da kurşun isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ederken yaralı olarak kaçan şüphelinin Fatih Sultan Mehmet Hastanesine gittiği bilgisi geldi. Bunun üzerine polis ekipleri hastaneye gitti. Yaralı şüphelinin ameliyatta olduğu öğrenildi.

Çatışmanın ardından yaralı şüphelinin kaçmak için bindiği taksinin sürücüsü "Benim Taksim'e bindi, sür dedi. 4 yerinden yarası vardı yukarıda indi" diye konuştu.

Bu haber 460 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,482 µs