En Sıcak Konular

''Binanın yüzde 70’ini açıkta bırakan çatı''

30 Haziran 2014 08:34 tsi
''Binanın yüzde 70’ini açıkta bırakan çatı'' Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, İhsanoğlu'nun CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine ilişkin konuştu.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine ilişkin, "Çatı adayın daha kapsayıcı, daha yüksek oranda destek bulacak bir aday olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
 
Erbakan Vakfı Çorum Şubesi'nin açılış törenine katılan Erbakan, dua okunmasının ardından, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve vakfın şube başkanı Mehmet Aşılı ile kurdeleyi kesti.
 
Erbakan, bir basın mensubunun "Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine, İhsanoğlu'nun iyi eğitim almış, bir insan olduğunu belirtti.
 
İhsanoğlu ile ilgili bir sorunları olmadığını belirten Erbakan, şunları kaydetti:
 
"Fakat çatının, adı üzerinde temeli bütün bir binayı kapsayan bir çatı olması lazım. Şimdi Ekmeleddin beye verilen desteğe baktığımız zaman bunun ancak yüzde 30, en fazla yüzde 40 düzeyinde olduğu gözüküyor. Bu da binanın yüzde 60'ını, yüzde 70'ini açıkta bırakan bir çatı olacağını gösteriyor. Çatı adayın daha kapsayıcı, daha yüksek oranda destek bulacak bir aday olması gerektiğini düşünüyorum. Rahmetli Erbakan hocamızın da her zaman ifade ettiği gibi Türkiye'nin selameti açısından, milletimizin kurtuluşu açısından cumhurbaşkanın mutlaka milli görüşçü bir cumhurbaşkanı olmasını biz temenni ederiz. Sadece Türkiye'deki değil, bölgedeki, İslam alemindeki bütün çözüm bekleyen sorunların bir an evvel çözülebilmesine yönelik bir cumhurbaşkanı olmasını Allah nasip eder."

trthaber
 



Bu haber 518 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,350 µs