En Sıcak Konular

Nobre süresiz kadro dışı bırakıldı

29 Ağustos 2007 23:36 tsi
FC Zürih'i 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne kalan Beşiktaş'ta, Nobre şoku yaşanıyor.

Siyah-beyazlı takımın, FC Zürih ile oynadığı karşılaşmanın 90. dakikasında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Nobre'yi oyuna almak istediği, ancak Brezilyalı futbolcunun oynamak istemediği, bu nedenle de süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, maçta oyuna sokmak istedikleri Nobre'nin, girmek istemediğini, bu hareketi nedeniyle de süresiz kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Engin, maç sonrası yaptığı açıklamada, Brezilyalı futbolcuya aynı zamanda ağır para cezası da vereceklerini ifade ederek, “Nobre'ye ben de söyledim oyuna girmesini, ancak saati göstererek girmek istemedi. Sonuçta bir savaş veriyoruz. Herkes bu savaşın içinde olmalı. Nobre'nin hareketi sonrası aldığımız kararı yarın kendisine tebliğ edeceğiz. Yarın bizimle birlikte olmayacak. PAF takımı ile çalışacak” dedi.

Nobre'nin, Beşiktaş camiasına saygısızlık yaptığını vurgulayan Engin, şöyle konuştu:
“Kurallara herkes uyacak. Kim olursa olsun, herkes kurallar çerçevesinde hareket edecek. Nobre, Kasımpaşa maçında da bir harekette bulunmuştu. Herkes bunu yaparsa önünü alamayız. Örnek olsun diye bu cezayı vermiyoruz, kuralları uyguluyoruz. Profesyonel oyuncular kurallara uyacak. Nasıl ki bir futbolcu 3-4 ay parasını alamadığında işlem yaptırıyorsa, yaptığı yanlıştan dolayı da cezasını alacak. Kadromuz geniş. Nobre, diğer oyuncuların önünde bu hareketi yaptı.”

Delgado'nun daha önce yaptığı hareketin hatırlatılması üzerine Sinan Engin, “Delgado ile de olmuştu, ancak kendisi teknik direktör Sağlam'dan özür diledi. Kimse Beşiktaş'tan büyük değil. Burak da bize bir serzenişte bulundu. 'Kendine takım bulabilirsin' dedik” açıklamasını yaptı.

Sinan Engin, FC Zürih maçıyla ilgili ise “Çok müthiş mücadele ettik. Çok farklı kazanabilirdik, ancak turu atladık. Şimdi önümüze bakıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
hurriyet



Bu haber 406 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,714 µs