En Sıcak Konular

Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

3 Haziran 2014 11:12 tsi
Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

MHP Lideri devlet Bahçeli konuşmasına geçen hafta partisinin grup toplantısını gerçekleştiremediklerini hatırlattı ve 30 Mart'ta yapılan ve iptal edilen seçimleri hatırlatarak başladı.

Devlet Bahçelinin konuşmasından satır başları:

Partimizin ivmesi sürekli yükselmektedir. Önümüzdeki dönem için gücümüz artmaktadır.

Başbakanın huysuzluğu bundan kaynaklanmaktadır. Başbakan Erdoğan AKP'nin düşüşünü görmektedir. Bütün hırçınlığı bundan dolayıdır. Biz başka muhalefet partilerini bilemeyiz. Ama bizim varlığımız bile Başbakan Erdoğan'ın kabus görmesine yeter.

İktidar partisinde umduğunu bulamayan vatandaşlarımız partimizi tercih etmeye başlamıştır. AKP'yi saran rüşvet ağı iktidar değişimini zorunlu kılmaktadır. Başbakan ve hükümeti makul sona doğru inişe geçmiştir.

Başbakan Erdoğan yapacağo ve sağlayağı hiçbir şey kalmamıştır. Anlaşmamazlıkların daha da büyümemesi için AKP hükümetinin demokratik yollardan gitmesi gerekmektedir.

Gezi Parkı hadisesinin yıldönümünde yaşatılan ilkelsizlikler rahatsız edicidir. Başbakan Erdoğan kışkıştırmaklardan medet ummaktadır. Berkin Elvan için 'ölmüştür geçmiştir' demiş ancak Esma için neredeyse yas tutmuştur.

BAŞBAKAN VİZYONSUZDUR...

Demokrasinin ayakta kalabilmesi içni iktidarın sağ salim el değiştirmesi gerekmektedir.

Başbakan yorgun, bitkin ve bezgindir. Başbakan vizyonsuz hedefsiz ve mecalsizdir. Vatandaşlara tekme tokat saldırması hiçbir vicdanın kaldırmayacağı çürümüşlüktür.

Başbakan Erdoğan ikinci dersinin 30 Ağustos'ta alacak Çankaya'ya çıkayım derken soluksuz kalacaktır. Türkiye çok yakında belini doğrultacaktır. Etnik bölünmeyi amaçlayan kanlı terör önümüzde ki en büyük sorunlarda biridir.

Hükümet yıllarca teröristlerle pazarlık yaparak terörün duracağını zannetmiştir. Nerede bir Türk düşmanı varda Başbakan'la can ciğer kuzu sarmasıdır.

Son günlerde PKK var gücüyle eylem yapmaktadır. Diyarbakır - Bingöl karayolunu kapatmışi yola hendekler kazmışlardır. PKK'li militanlar bir kez daha mehmetçiğe saldırmışlardır.

DOĞU'DA DEVLET YOKTUR...

Doğu ve Güneydoğu'da devlet yoktur. Askerlerimiz kendini savunmaktadır.

Şayet PKK'lılar takdir ediliyorsa şehitler nasıl savunulacaktır.

Türkiye nereye gitmektedir. Egemen ve bağımsız bir milletin vatandaşı kaçırılıyor ve mehmetçiğine silah sıkılıyorsa neredeyse o devlet.

Ortada hükümet yoktur. Türk gençliğiyle uğraşan, Gezi parkına zincirli kalan bir Başbakan vardır.

Bölücü terör örgütü Türkiye'ye konuşlanmaktadır.Recep Tayyip Erdoğan göstericilere su ve gaz sıkmakla uğraşmaktadır. Güvenlik güçlerimiz talimatı almıştır gereği yapılacaktır diyen Başbakan konu PKKolunca ortadan kaybolmaktadır.

Başbakan Erdoğan bu ülkenin bir kısmını gözden çıkarmıştır. Eğer bu şüphemiz doğruysa Rece Tayyip Erdoğan içinden çıkamayacağı bir suça batmış demektir.

Doğu'da devlet otoritesi sıfırlanmaktadır. Cumhuriyet tarihinin hiç bir döneminde böyle bir başbakan görülmemiştir.

Çözüm ve barış isimli ihanet süreci PKK'yı kendine getirmiştir. Gücünü arttırmıştır. hükümetin neden olduğu boşluktan istifade edenler azalan terörist sayısını arttırmaktadır.

Omurgasız ve midesizler çocuklara silah verip nefret aşılamaktadır. Nijerya'da kız çocuklarını kaçırn Boko Haram örgütü neyse PKK'da aynısıdır.

Başbakanın villada para eriten zeka harikası çocuğu 'ya hak' diyerek ok çekmekte Diyarbakır'da çocuklar dağa kaçırılmaktadır.

Başbakan Erdoğan PKK'nın kaçırdığı çocuklar için yine PKK'dan yardım istemektedir.

Başbakanın C ve B planlrı boştur Fostur. Başbakan yüreği yetiyorsa bir gece Kandil'de görülmeli ne var ne yok atmalıdır. Başbakan Erdoğan bu dediklerimi yapacak seviyeye ve cesarete sahip değildir.  PKK süreçle canlanmıştır.

Bu haber 461 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,544 µs