En Sıcak Konular

40 günlük bebeğe vahşet

25 Ağustos 2007 16:07 tsi
40 günlük bebeğine sinek ilacı sıktı, klozete soktu, buzla banyo yaptırdı.. 3.5 kilo doğan bebek şuan 2 kg.

Gebze'de, psikolojik rahatsızlığı olan eşinin 40 günlük bebeklerini öldürmek istediğini ileri süren 47 yaşındaki Yüksel Arslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Şahinli’den yardım istedi.

Özel bir firmada TIR şoförü olarak çalışan Yüksel Arslan, kucağında 40 gün önce dünyaya gelen kızları Asu ile birlikte Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Emniyet Mdürü Ali Şahinli ile görüşmek isteyen baba Yüksel Arslan, bebeğini Şahinli'nin masasının üzerine bırakarak yardım istedi.

KLOZETE ATMAYA KALKMIŞ
3 yıl önce evlendiği eşi Yurdagül Arslan'ın psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu belirten Arslan, “Çocuğumuz dünyaya geldikten sonra eşim bir kaç kez bebeği öldürmeye kalkıştı. Bir keresinde yeğenim, annesi bebeğimizi tuvalet klozetine sokarken yakaladı ve elinden aldı. Bir kez de buzlu su banyosu yaptırdı. Yine evde bulunan yakınlarım sayesinde bebeğim ölümden döndü. Son olarak eşimi Asu’nun yüzüne sinek ilacı sıkarken yakaladım. Eşim rahatsız olduğu için zaman zaman hafızasını kaybedip ne yaptığını bilemez duruma geliyor” dedi.

Arslan, küçük kızını annesinden korumak için Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yuvaya vermek istediğini ancak, kapısına kadar gitmesine rağmen vermeye kıyamayıp, vazgeçtiğini de söyledi.

Emniyet Müdürü Şahinli’ye parası olmadığı için eşini tedavi ettiremediğini söyleyen Yüksel Arslan, çocuğunu ve eşini çok sevdiğini de belirterek, kendilerine yardım edilmesini istedi.

ANNE HASTANEYE, BEBEK YAKINLARININ YANINA
Yüksel Arslan’ı dinleyen Emniyet Müdürü Şahinli, hasta annenin tedavisi için, Gebze Sağlık Grup Başkanlığı ile bağlantı kurup, tedavi görmesi için Kartal Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılmasını sağladı. Anne Yurdagül Arslan ambulansla hastaneye götürülürken, Ahu bebek de bakımı için Yüksel Arslan'ın yakınlarına teslim edildi. Bu arad, 3.5 kilogram doğan Asu bebeğin, bakımsızlık nedeniyle 2 kilograma düştüğü de belirtildi.



Bu haber 612 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,251 µs