En Sıcak Konular

Sezercik gerçek kötü adam rolünde

25 Ağustos 2007 09:15 tsi
Sezercik gerçek kötü adam rolünde Türk sinemasının minik kahramanı 'Sezercik'i canlandıran Sezer İnanoğlu'nun başı beladan kurtulmuyor. İnanoğlu'nun bir kişiye çarparak kaçtığı iddia ediliyor.

Polisle girdiği çatışma sonrasında tutuklanarak cezaevine konulan Sezer İnanoğlu, cezaevinden çıktıktan sonra bu kez ölümlü bir trafik kazasına karıştı. Sezer ve eşi Mehtap Meral İnanoğlu, 'ölüme sebebiyet vermek' ve 'olay yerinden kaçmak' suçuyla aranıyor.

İnanoğlu çiftinin adının karıştığı kaza 16 Ağustos'ta Ankara'nın Etimesgut ilçesi sınırlarındaki Şaşmaz Kavşağı'nda yaşandı. İddiaya göre, Mehtap Meral İnanoğlu'nun kullandığı 34 KNR 56 plakalı siyah Mercedes, Şaşmaz Kavşağı'nda yolun karşısına geçmek isteyen Nazife Epik'e çarptı. Kazanın ardından Epik ağır şekilde yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk annesi kadın iç kanama nedeniyle kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları 34 KNR 56 plakalı siyah Mercedes marka otomobilde bulunan kişilerin kazanın ardından olay yerinden kaçtığını söyledi ve eşkallerini ayrıntılı şekilde polise anlattı. Tanıkların ifadesi üzerine harekete geçen Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın tescil işlemlerinin İstanbul Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce yapıldığını ve Meral Mehtap İnanoğlu adına kayıtlı olduğunu saptadı.

Soruşturmada polis, Meral Mehtap İnanoğlu'nun babası ile irtibat kurdu. Meral İnanoğlu'nun babasının da, kızının eşi ile birlikte Ankara'da bulunduğunu doğruladığı öğrenildi. Soruşturmayı yürüten üst düzey bir yetkili, görgü tanıklarının anlattığı eşkal ile Sezer İnanoğlu'nun eşkalinin tuttuğuna da dikkat çekiyor. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü, İnanoğlu çifti için yakalama emri istedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na da kaza intikal ettirildi. 24 Ocak 2007'de İstanbul Yedikule'de kendisini takip eden polislerle silahlı çatışmaya giren İnanoğlu, kısa bir süre sonra Şile'de jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine konulmuştu. Sezer İnanoğlu hakkında daha önce uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçlamasıyla işlem yapılmıştı. İnanoğlu, cezaevinden tahliye olduktan sonra Mehtap Meral İnanoğlu ile evlenmişti.

 

Zaman 


 

 
 
 



Bu haber 4,162 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,498 µs