En Sıcak Konular

Emniyetçi Ağar EM-SA'ya karşı

24 Ağustos 2007 20:24 tsi
Emniyetçi Ağar EM-SA'ya karşı DP'nin Genel başkanı şu an kim ve kim olacak tartışmaları sürerken Ağar'ın yanındaki isimlerin kasten Genel başkan adayı olarak kamuoyuna lanse edildiği öğrenildi. Emniyetçi Ağar'ın rakibi ise EM-SA. Peki EM-SA nedir?

Demokrat Parti’nin Genel başkanı şu an kim ve kim olacak tartışmaları sürerken Ağar’ ın yanındaki isimlerin kasten Genel başkan adayı olarak kamuoyuna lanse edildiği öğrenildi.

Emniyetçi Ağar’ın rakibi ise EM-SA. Peki EM-SA nedir? Ankara’nın kulislerinde en çok konuşulan DP ve Mehmet Ağar. Mehmet Ağar’ın merkeze gelip ‘Genel başkanım’ diye oturması hukukimi, değimli? Peki hukukçu-emniyetçi Ağar bunun resmiyetini bilmiyor mu? Neden geri gelip oturma hissini duydu? Geçen günlerde Ağar’ın destekçilerinden DP’nin Ankara milletvekili adaylarından olan işadamı Rufay Karahan’ın yaptığı bir açıklama çok ilginçti.

DP’li Rufay Karahan, Ağar’ı eleştirenleri vicdansızlıkla suçluyor ve “ Ağar’a bir-kaç koldan oyunlar oynandığını ve oyunların devam ettiğini” vurguluyordu.

Öte yandan Ağar’ın en yakınında bulunan Genel Başkan Yardımcısı Çağrı Erhan, birileri tarafından Genel başkan adayı olarak kamuoyuna lanse ediliyordu. Oysaki Çağrı Erhan, partiye ve yakın arkadaşlarına bunun yalan olduğunu, parçalama taktiği taşıdığını belirterek “ Ağar varsa bende varım,yoksa yokum” dediği öğrenildi.

Peki Ağar’ın şuan yarışacağı gerçek rakipleri kim?

Parti içinde ve siyasi kulislerde Ağar’ın gerçek rakibinin EM-SA olduğu söyleniyor. Peki EM-SA nedir? EM-SA; Erkan Mumcu- Sinan Aygün birlikteliğinin şifresi. Alınan bilgilere göre Mumcu ve Aygün’ün olağanüstü kongrelerinde başkan seçildikten hemen sonra Anavatan ile DP’yi birleştirip güçlenme yoluna gidecekleri ve yerel seçimlerde başarıyı hedefledikleri öğrenildi.
cafesiyaset



Bu haber 458 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,390 µs