En Sıcak Konular

Melih Gökçek'ten belediyede operasyon sinyali

15 Nisan 2014 11:24 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisiyle birlikte çalışan bazı arkadaşlarının çocuklarının kendisi aleyhinde propaganda yaptığını belirterek belediyede büyük bir değişime gideceklerini, bazı isimlerle yollarını ayıracaklarını söyledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 30 Mart yerel seçimlerinde Ankara'da kendisi ve partisi aleyhine çalışanlar arasında belediyeden bürokratların da bulunduğunu söyledi. Melih Gökçek, yeni dönemde belediyede büyük bir değişim yapacaklarını, kendilerine uyum sağlayamayanlarla çalışmayacaklarını söyledi.

Sabah Gazetesi'ne konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlerde CHP'den aday olan Mansur Yavaş'a karşı çok az farkla seçimi kazanması ile seçim çalışmaları sırasında yaşanan garipliklere değindi. Gökçek, kendisiyle birlikte çalışan bazı arkadaşlarının çocuklarının kendisi aleyhinde propaganda yaptığını söyledi.

Gökçek, Sabah Gazetesi muhabirinin, "Ankara'da neredeyse kaybediyordunuz. Bunun sebebi ne?" sorusu üzerine, "Başkent'te 124 bin iptal edilen oy var. Bir de iptal edilmeyenler var. Çok oyumuz gitti. Bize diyeceksiniz ki "Sandıklara sahip çıkamadınız mı" Evet itiraf ediyorum. Sandıklara sahip çıkamadım. Bu kadar kumpas beklemiyordum. Bunu yapan da paralel yapı... Hileyi hesap edemiyorsunuz. Ben bu güne kadar genel seçimlerle yaptığım tahminlerde hiç hata yapmadım." dedi.


"ALLAH RIZASI İÇİN YANAŞTIĞIMIZ İNSANLAR ARKAMIZDA PROPAGANDA YAPTI"

"Kızgın mısınız, kırgın mısınız?" şeklindeki bir başka soruya ise Melih Gökçek, "İnanılmaz bir gönül kırıklığım var." diyerek şöyle devam etti: Sadece iyilik yaptığım, Allah rızası için yanaştığım insanların, seni gidip kapı kapı kötülemesi insanı derinden vuruyor. Benim siyasi rakibim bunu yapsa hiç dokunmazdı ama ben bu insanlara bir kötülük bir yanlışlık yapmadım ki. Bürokratlarımın çocukları bile bunları bana yaptı.

Muhabirin, "Belediye birimlerindeki yakın çevrenizdeki paralel yapıya mensup kişileri görevden alacak mısınız?" şeklindeki sorusu üzerine ise Gökçek, "Sadece o bürokratları değil genel bir değişim yapacağım belediyede. Bir onlar var, bir de bize ayak uyduramayanlar." açıklamasında bulundu.

Gökçek, bir tespit yapılıp yapılmadığı, belediyede söz konusu yapılanmaya bağlı kaç kişinin olduğu yönündeki soruya ise cevap vermedi; ancak "Ama bize ihanet edenlerle çalışmayacağız." diyerek kararlığını ortaya koydu.



Bu haber 520 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,520 µs