En Sıcak Konular

Zarrab'dan bir şok da Bahçeli'ye!

14 Nisan 2014 08:31 tsi
17 Aralık Büyük Rüşvet Operasyonu’nun başaktörlerinden İran asıllı işadamı Reza Zarrab, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de dava açtı.

17 Aralık Büyük Rüşvet Operasyonu’nun başaktörlerinden İran asıllı işadamı Reza Zarrab, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de dava açtı.

Bahçeli’nin 30 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmasında kendisine ‘şarlatan’ (sahtekâr kimse) diyerek ağır hakaret ve kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu öne süren Zarrab, 100 bin lira manevi tazminat istedi. Zarrab, Kılıçdaroğlu’na da 100’er bin liralık 2 ayrı dava açmıştı. Reza Zarrab’ın avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtığı davanın dilekçesinde, Bahçeli’nin Kahramanmaraş’taki “İran’dan bir şarlatan gelmiş. Ne olduğu belirsiz. Bu İran’dan gelen şarlatan 4 bakan çocuğunu içine almış, bakanları da rüşvete alıştırmış. Türkiye’yi soyup duruyor. İran’ın ambargosunu kaldırmaya çalışan bu şarlatan, bakanlarla sürekli iş takip eden bir şarlatan. Bu İranlı şarlatan 43 gün sürdü dışarı çıktı hemen. Başbakan Erdoğan, bu şarlatan için neden bu kadar telaş yaptı acaba? Ne olduğu belirsiz şarlatan, ‘Ya beni çıkartırsınız, buradan kurtarırsınız ya da alayınızı bildiklerimle yakarım’ diyor galiba” sözleri de hatırlatıldı. Bahçeli’nin çok sayıda insanın huzurunda yaptığı konuşmada müvekkiline ‘şarlatan’ diyerek ağır hakaretler ettiğini, bu hakaretlerini kasıtlı ve bilerek söylediğini belirten avukat Yıldırım, müvekkilinin kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu belirtti.

Vatan



Bu haber 541 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,736 µs