En Sıcak Konular

Abdullah Gül kızını evlendiriyor

24 Ağustos 2007 09:39 tsi
Cumhurbaşkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Dışişleri Bakanı Gül'ün kızı Kübra Gül eylül ayı içinde Mehmet Sarımermer ile sade bir nikâhla evlenecek..

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, kayınpeder olmaya hazırlanıyor. Hayrünnisa- Abdullah Gül çiftinin kızı Kübra Gül'ün nikâhı eylül ayı içinde İstanbul'da yapılacak. Nerede olacağı sır gibi saklanan törenin iki aile ve yakın dostlar arasında gösterişten uzak yapılacağı bildirildi. Nikâh şahitleri arasında Başbakan Tayyip Erdoğan ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da bulunacak. Medyaya kapatılması düşünülen nikâhtan görüntüleri aileler tarafından servis edilecek.Gül, kızının nikahını geçen mart ayında yapmayı tasarlıyordu. Ancak Cumhurbaşkanlığına adaylığı ve siyasi atmosferdeki gerilim nedeniyle bunu erteledi.

EV İSTANBUL'DA

Çift, İstanbul'da yaşamayı düşünüyor. Müstakbel Cumhurbaşkanı Gül'ün damadı olmaya hazırlanan Mehmet Sarımermer, Kayseri'nin en köklü ailelerinden birinin oğlu. Gül'ün, dünürü Abdullah Sarımermer ile dostluğu geçmişe dayanıyor. Gül, Abdullah Sarımermer'i 2001 yılında AKP'ye kurucu yapmak istedi. İlk hazırlanan 250 kişilik Kurucular Kurulu'nun sayısı 72'ye düşürülünce Sarımermer'in ismi de çıkarıldı. Avukat olmasına rağmen ticarete atılarak Kocaeli'nde Özipek Halıcılık firmasını kuran ve ipek halı ihraç eden Sarımermer, bu alandaki önemli işadamlarından biri oldu. İstanbul Fulya'da 3 bin 500 metrekarelik bir alanda bulunan Medallion firmasının başında bulunan damat Mehmet Sarımermer de yerli ve yabancı mobilya satıyor. 11 firmanın Türkiye temsilciliğini de yürüten Sarımermer, hem modern hem de klasik mobilya üretiyor. Baba-oğul Sarımermer'ler ortağı oldukları Petrol Servisleri A.Ş.'de de birlikte çalışıyor. Kübra Gül ile aile içi bir toplantıda tanıştığı belirtilen Mehmet Sarımermer'in mezunu olduğu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Başbakan Erdoğan'ın oğulları Burak ile Bilal'in de okuluydu.

Aktif haber



Bu haber 502 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,019 µs