En Sıcak Konular

AK Parti'nin Baykal önerisi Coşkun'la aynı: Çek git!

23 Ağustos 2007 16:50 tsi
AK Parti'nin Baykal önerisi Coşkun'la aynı: Çek git! AK Parti'li Salih Kapusuz, Deniz Baykal'a, Türk siyasetini rahatlatması için bir öneride bulundu. Kapusuz'un, Baykal'dan isteği, Başbakan'ın Bekir Coşkun'a söylediklerine benzerliğiyle dikkat çekti.

Kapusuz, yaptığı yazılı açıklamada, Baykal'ın, sandığa hiç gidilmemiş gibi, cumhurbaşkanı seçimini istismara devam etmesini hayretle izlediğini ifade etti.

Deniz Baykal'ın bu tavrıyla, milletin sandıkta ortaya koyduğu iradeyi yok saydığını, halkın, kendisine verdiği ''seninle buraya kadar'' mesajını alamadığını savunan Salih Kapusuz, ''Devlet adamlığı vasfını yitirme pahasına, cumhurbaşkanlığı makamını ısrarla iç politika malzemesi yapmaya devam eden Sayın Baykal ve partisi, Özal'ın seçiminde de aynı refleksi göstermiş, cumhurbaşkanlığı gibi çok şerefli bir makamı boykot etmekte bir beis görmemiştir'' dedi.

7 değil 77 göbekten Türk

CHP lideri Baykal'ın, cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'e, ''(Ne Mutlu Türküm Diyene) sözünü içine sindirmediği'' iddiasında bulunarak müfteri durumuna düştüğünü ifade eden Kapusuz, Gül'ün, 7 değil, 77 göbekten Türk olduğunu kaydetti.

AK Parti Ankara Milletvekili Kapusuz, Baykal'ın iddialarının, ''Boş laftan ve iftiradan ibaret'' olduğunu ileri sürerek, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Sayın Gül'ün, Cumhuriyete, laikliğe ve demokrasiye aykırı herhangi bir davranışı olmadığı halde, bugünkü CHP yönetiminin koro halinde bunun aksine beyanlarda bulunmaları, kendilerinin demokrasiyi içlerine sindiremediklerini ortaya koymaktadır.

Sayın Baykal ve arkadaşları, kendi görüşlerini paylaşmayan herkes hakkında Cumhuriyet, laiklik karşıtı suçlamalarını zaten geleneksel hale getirmişlerdir. İnsanların kendi beyanlarına ve mahkeme kararlarına rağmen CHP'nin iftiralarından kurtulmak mümkün değildir.

Sayın Baykal'a önerim, siyaseti kesin olarak bıraktığını açıklayıp, hem kendisine hem de Türk Milleti'ne bir büyük iyilik yaparak tüm ülkeyi rahatlatmasıdır. Çünkü Baykal'a, artık demokrasiyi içine sindirme önerilerinin beyhude olduğu kesin bir şekilde ortaya çıkmıştır.''

haber7



Bu haber 302 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,231 µs