En Sıcak Konular

'CHP'ye oy verenler bidon kafalı mı?'

23 Ağustos 2007 09:58 tsi
'CHP'ye oy verenler bidon kafalı mı?' Ak Partili gençler tarafından kurulan bir sitede, Ankara'nın su sorunu üzerinden eleştirilen Ak Parti adına çarpıcı bir cevap veriliyor: 'CHP’ye Oy Verenler Bidon Kafalı mı?'

Hemen başlığa bakıp onlar gibi hakarete başladığımızı düşünmeyin sadece aynı mantık üzerinden gidip onlara soracağım sorular var.

Ak Partiye oy verenleri aşağılamak için yeni terimler araştırma derneği kurmuş gibiler. Sanki çevrelerindeki insanların Ak Parti’ye oy verdiğini görmemek için hayır sadece aşağılık yaratıklar oy verdi onlara demek ister gibi bir halleri var.

Niyetim kimseyi ayrıştırmak değil ama Ankadaraki su sıkıntısı bana bir şeyler hatırlattı yazmak istedim. Bir de bu açıdan bakmak lazım meseleye belki de.

Önce göbeğini kaşıyan adam muhabbeti başladı. Sanki çevrelerinde bir tane insan görmüş gibi göbeğini kaşıyan. Kendi tv dizilerinde ve karikatürlerinde oluşturdukları kahramana öylesine inanmışlar ki onun üzerinden yazı yazıyorlar. Halbuki esas itibari ile kendi sanal tiplemeleri onlar. Ne kadar kabul etmeseniz de Türkiye’nin iyi üniversitelerinden mezun olmuş yabancı dil bilen sizinle aynı kurumlarda çalışan insanlar da, Mehmet Amca da, Osman Ağa da, Fatma Teyze de oy verdi. Berkecan da oy verdi Rojan da, Mahçupyan da, Abdurrahman da.  Size bir tavsiye benim neremi kaşıyacağımı düşünceğinize siz kafanızı kaşıyın da biraz düşünün nerede hata yapıyoruz diye.

Ankara’da son günlerde oluşmuş olan su sıkıntısı sebebiyle Ak Parti’ye oy verenlere bidon kafalı diye hitap edene soruyorum. İstanbul’da Sözen zamanında öyle bir iki gün değil yıllarca su sıkıntısı çekmiş olan ve bu sıkıntıdan Tayyip Erdoğan Belediye Başkanı olunca kurtulanlardan hala CHP’ye oy verenler bidon kafalı olmanın yanında kalın kafalı mı acaba ? O zaman ki çöp dağlarına rağmen hala CHP’ye oy verenler çöp kutusu kafalı mı ? İSKİ’de ki yolsuzluklara rağmen CHP’ye oy verenler hortum kafalı mı ?

Bir de bir yerimize solunum borusu takma hevesi vardı. Merak ediyorum o günün İstanbulunu hatırlar mısınız, hava ne renkti? Gazeteler gaz maskesi dağıtıyordu. Astım hastaları ve yaşlılar sokağa çıkmasın deniyordu. Eh şimdi bunları düşününce o boruyu ne yapacağına karar vermişsindir umarım.

Şunu çok iyi biliyorum ki kimseye siyasi tercihi yüzünden hakaret etmek doğru değil. Ama bunu bilmeyen okumaz yazarlara olayı ters açıdan göstermek istedim sadece.

Saygılarımla…

göbeği olmadığı için kaşıyamayan adam



Bu haber 503 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,637 µs