En Sıcak Konular

Gökçek uyardı:Ankara karışacak cemaat bile...

1 Nisan 2014 16:20 tsi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, basın toplantısında konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'daki hesabından saat 15.30'da basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmuştu. Gökçek yaklaşık yarım saatlik bir gecikmenin ardından kameraların karşısına geçti. Hedefinde CHP ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş vardı.

Ankara'da YSK önünde çıkan olaylardan doğrudan CHP'yi ve Yavaş'ı sorumlu tutan Gökçek, "Olaylar bitmeyecek. Sosyal medyadan toplanma çağrıları sürüyor. Cemaat yurtlarındaki gençlerin de sokağa çıkması için baskılar yapılıyor" iddiasında bulundu.

Gökçek, Ankara'daki seçim tutanaklarında yapılan maddi hatalar nedeniye itirazda bulunduklarını ve itirazlar sonucunda oylarının 10 bin civarında artış göstereceğini ve seçimi açık ara kazanmış olacaklarını söyledi.

Gökçek şunları kaydetti:

AÇIK ARA ÖNDEYİZ

CHP'nin bazı oyları fazla yazılmış, biz bunları dün geceden beri dökerek çalıştık. Türkiye'de een başarılı illerden biri Ankara. Hataları bulduk, bugün yaptığımız itirazlar neticesinde 10 bine yakın oyumuzu daha olacak ve 40 bini aşacak.

Seçimlerde tahminde bulunurken 50'ye 34 diye tahmin etmiştim. 124 bin oy iptal edildi, 90 bin oyu AK Parti'ye ait, bu şekilde yüzde 3 daha ilave edilmesi lazım, böylece tahminiz de tutmuş oluyor. Ben anketlerde yanılmam, yanıldım diye üzülüyordum, bugün yaptığımız tetkiklerden yanılmadığım ortaya çıktı.

TAHRİK EDİYORLAR

 

CHP milletvekilleri, Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu devamlı olarak insanları tahrik etmeye çalışıyor, sokaklara dökmeye çalışıyorlar. Daha önce hadise çıkaracaklarını söylemiştim. Sarıgül'ün tahrikleri de aynı iddiamızı doğruluyor. Ankara'da seçim kurullarında baskı oluşturulmaya çalışılıyor.

ÇIKACAK OLAYLARDAN CHP SORUMLUDUR

 

Mansur Yavaş'ın tweetlerine bakın nasıl tahrik ettiğini göreceksiniz. Bu olayların iki sorumusu var; birincisi Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri, ikincisi Mansur Yavaş'ın kendisi. Ankara'da çıkacak olaylardan CHP sorumludur. Cemmat mensupları da yurtlara talimat verdi, yurtlardaki öğrenciler "bize baskı yapılıyor, sakağa çıkmamız isteniyor" dediler bizzat bana ulaşarak.

TEK UMUT KAOS ÇIKARMAK

 

CHP ciddi bir mağlubiyetler çıktı, tek umudu kaos çıkarmak. Savcışlara suç duyurusnda bulunuyorum, bunun sorumlusu bizzat Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'tır. Ya bunu önlerle ya adalet önünde hesap verirler. Twitter'da şurada toplanalım diye tweet atıyorlar. Bunlar CHP hesaplarında yapılıyor. Böyle tahriklere milletimiz gelmesin.

 

SADECE CHP'Yİ YENMEDİK...

Ankara'da sadece CHP'yi yenmedik. MHP'den 8 puan Mansur Yavaş'a gitti. Cemaat son gün evlere gidip Yavaş'a destek istediler. Bu 43.8'e böyle ulaştılar. Özellikle baronlar ve beynelminel güçler bu ittifaka destek veridler. Ankara kendilerine göre en zayıf halkaydı. Geçen seçimde de mağlup oldular bugün de mağlup oldular. Oyumuzu 7 puan arttırdık. Buradaki başarının en büyük payı sayın başbakanımıza aittir.

Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,013 µs