En Sıcak Konular

AK Parti'nin başarısını kutladılar

1 Nisan 2014 14:39 tsi
AK Parti'nin başarısını kutladılar AK Parti'nin yerel seçimlerde elde ettiği başarı, başta Gazze olmak üzere yurt dışında da büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlandı.

Başbakan Erdoğan, sandık sonuçlarının açıklanmaya devam ettiği sırada Ak Parti Genel Merkezi’nde yaptığı balkon konuşmasında, ilk olarak yurt dışındaki destekçilerine değinmişti. Erdoğan, "Az önce binlerce kişinin toplandığı Üsküp meydanına telekonferansla bağlandım. Onlara hitap ettim. Ciddi bir soğuk altında onlar izin bu coşkunuzu paylaşıyorlardı. Öncelikle Rabbime bize böyle büyük bir zafer nasip ettiği için sonsuz şükranlarımı ifade ediyorum. Dünyanın her yerinde zaferimiz için ellerini, gönüllerini, dudaklarını duaya açan dost ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Filistin'de gözü seçim sonuçlarında olan Türkiye'nin zaferine kendi zaferi olarak gören kardeşlerime teşekkür ediyorum. Mısır’da demokrasi mücadelesi veren bizim mücadelemizi çok iyi anlayan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Balkanlarda Bosna Hersek'te Kosova'da, Avrupa'nın tüm kentlerinde bizim kadar coşkuyla şu zaferi kutlayan kardeşlerime teşekkür ediyorum” demişti.

Söz konusu kutlamaların en coşkulu kutlandığı yerlerden biri Gazze'ydi. Hamas'ın çağrısıyla Gazze'nin kuzeyinde toplanan onlarca kişi, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı, Türkiye ve Filistin bayrakları açtı.

Hamas liderleri ve milletvekillerinin de katıldığı gösteride, "AK Parti'yle, İleriye Türkiye", "Büyük Türkiye, Filistin seninle gurur duyuyor" ve "Erdoğan... Türkiye... Filistin sizleri bekliyor" yazılı dövizler taşındı.

Hürriyet



Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,196 µs